7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,560
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
sedat iyi be durumun hatta zevkli bile olabilir. Hani canin sikildi o kapidaki araçlarla bir çikiyim kaşiniyim diyebiliyomusun.

Genelde diyebiliyorum, hatta haftada bir ekip şefinin FJ105 i ile araziye gidiyorum.
Fakat iş güvenliği kuralları gereği atraksiyon yok ;D

Etiketler

Sedat ofisin güzelmiş tam kafa dinleyip çalışacak yer
(mete)

amerikanci bir dosctum var, kafama bu araclari soktu simdi bunlari arastiriyorum :smiley:

http://www.sahibinden.com/gorulmeye_deger_blazer_-48WQQaXQQ25214498WQQpXQQdisplayitem

yavuz abi ne dersin :D

Tempus' Alıntı:
amerikanci bir dosctum var, kafama bu araclari soktu simdi bunlari arastiriyorum :smiley:

http://www.sahibinden.com/gorulmeye_deger_blazer_-48WQQaXQQ25214498WQQpXQQdisplayitem

Bence dost diil düşman o arkadaş ;D ;D ;D
Napcan abicim bunu şasesizdir üstelik bu, daldan dala konuyosun:smiley:))))))))))

yok daldan dala konmuyorum, bu dostum arabalar konusunda her dedigi gecmiste dogru cikmis birisidir ve cok guvenirim.

diyorki alabilecegin en iyi arazi araci toyota bulabilirsek sana vx80 bakalim.
ama bulamazsak LR da takilip kalma, amerkan motoru guclu ve nispeten daha hafif araclar var bu ornekdeki gibi. yukseltme kitleriyle vs LR lardan cok daha ucuza ve cok daha guclu bir arac yapabilirsin diyor. ornek olarakda bu ufak blazerlari gosterdi, aynisinin GMC versiyonuda var. V6 motor 200 beygir yaklasik olarak. bende sizden fikir almak icin yazdim, bisey kararim degismedi

yada bunlar

http://www.sahibinden.com/acil_ihtiyactan_satilik_gmc_jimmy-48WQQaXQQ25202438WQQpXQQdisplayitem

ayni kasa farkli marka

http://www.youtube.com/watch?v=s23HoUXjs8g&feature=related

burdaki bordo olan gibi bisey ;D

Tempus' Alıntı:

Aman !!! diyeyim Kürşad, amannnn !!!

nkurtkaya' Alıntı:
Aman !!! diyeyim Kürşad, amannnn !!!

yaw aman demeyin bana anlatin gecmiste yapanlar olduysa ne sorunlar yasadilar, cokmu kiriliyorlar vs arabalari taniyorum bunlari konustukca

Tempus' Alıntı:
yaw aman demeyin bana anlatin gecmiste yapanlar olduysa ne sorunlar yasadilar, cokmu kiriliyorlar vs arabalari taniyorum bunlari konustukca

Ben aman demiyeyim, bir arkadaşım çok büyük bir hevesle İstanbuldan ilk sahibinden, çok temiz bir tane aldı.
Herşey gaz taktırması ile başladı, yaklaşık 1 sene gaz problemleri ile uğraştıktan sonra gazı söktü.
Sonraki 1 sene yaptığı masraf arabaya verdiği paranın yarısına yaklaşınca satmaya karar verdi, satamayıncada takasta kullandı aracı. ;)
Hemde hiç araziye girmediği halde bir sürü arıza yaptı, iistersen dönüşte detaylarını öğrenir yazarım.

Ben amerikanları tanımam pek tanımam, belki benim arkadaşa kötü bir araç çatmıştı. İşte böle yani ;)

abi fener taraftarinin olayi nedir sampiyon olamayip sampiyon olmus numarasi yapan bir stadyum dolusu insan :D oldum gulmekden ;D

MG51' Alıntı:
Onlardan birinide benim asker kullanıyor şimdi :D

Mete Hocam yani geceleri rahat uyuyabiliriz di mi ;)

Asker sizin yetiştirdiğiniz evladınız olunca daha bir rahat uyuyabiliriz :smiley:

Hayırlı tezkereler dilerim :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Ben aman demiyeyim, bir arkadaşım çok büyük bir hevesle İstanbuldan ilk sahibinden, çok temiz bir tane aldı.
Herşey gaz taktırması ile başladı, yaklaşık 1 sene gaz problemleri ile uğraştıktan sonra gazı söktü.
Sonraki 1 sene yaptığı masraf arabaya verdiği paranın yarısına yaklaşınca satmaya karar verdi, satamayıncada takasta kullandı aracı. ;)
Hemde hiç araziye girmediği halde bir sürü arıza yaptı, iistersen dönüşte detaylarını öğrenir yazarım.

Ben amerikanları tanımam pek tanımam, belki benim arkadaşa kötü bir araç çatmıştı. İşte böle yani ;)

saol sedatcigim, zaten su an sadece fikir paylasimi yapiyorum. listemde 3. sirada bu araclar ilk 2 olmazsa dusunurum anca :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR