7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,498
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

AHMET07' Alıntı:
seper desene canın cekmesin sedat denize mangala gidiyorum çocuklarla ben şimdi

Hem çöldeki adama denize mangala gidiyorum diyorsun, hemde canın çekmesin diyorsun ;D

Alacağım olsun Ahmet usta, bir günde beraber gidelim.

Etiketler

kürşat kaşınıyosun sende kutup ayısı bedevi falan.
sedat üşenmeyecek gelecek seni dövecek....
ne kafiye oldu ama:smiley:):smiley:):smiley:)

abi bedevi cadirinda kaliyormus adam ben napayim ;D coldeki cadira yoruk cadiri dicek halimiz yokki ;D

gittim geldim, bir suru araba var binek tip ama 1 tane araba bile gel al beni diye hissettirmedi , benim kapidaki suzukiyi satip o arabalardan hicbirisine binmem suzukiyi binek kullanirim daha iyi ya :smiley: butun arabalar ya kazali, ya orasi burasi kirik cizik, yada sacma sapan pahali. vx100 vardi bir tane 42000 istiyor, guya 110 000 de, sol on sinyal cami kirik, sag far yikama kirik, on kaput boydan boya cizik boya istiyor. bunlar gorunenleri

Biri bedevi mi dedi ;D

[attachment=1]

[attachment=2

[ATTACH=full]143522[/ATTACH]

DSC07515.jpg

Ekli dosyalar

• DSC03274.jpg
    DSC03274.jpg
    26.4 KB · Görüntüleme: 121

Artık bedevi falan kalmadı, kimse deveye binmiyor, hepsi TYT ile geziyor. ;D

Bu arada bizim yatak karavanları böyle, tek kişilik odalar ve benim çalıştığım ofis
Yanlış anlaşılmayalım sonra, zaten bahtımız pek açık değil ;D ;D ;D Birde bedevi damgası yersk yandık ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC05997.jpg

DSC07390.jpg

YouTube için bu kadar dertlenmeyin, open DNS'deki adresleri deneyin. Ben çoooooooooook uzun zamandır bu adresler ile hiçbir sorun yaşamıyorum.

208.67.222.222
208.67.220.220

sedat iyi be durumun hatta zevkli bile olabilir. Hani canin sikildi o kapidaki araçlarla bir çikiyim kaşiniyim diyebiliyomusun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR