7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,496
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Yahu ben bunu hiç anlamıyorum. Arabayı alıp tek bir vida takmadan, ertesi gün neden ilana koyarlar? Hem de aldığı fiyatın %25 üstüne ve pazarlıksız diye de yazarlar.

http://www.sahibinden.com/1996_model_land_rover_discovery_2_5_dizel-60WQQaXQQ25042063WQQpXQQdisplayitem

cok akilli olduklarindan sanirim :smiley: hakkilarin arabami bu

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
RTI mı ? senin elinden gelir o işler , hazırlasan bir rampa , üzerinde reklamını koy, Gezenbilir festivalinde çok güzel bir yarışma kategorisi daha olur ;)

LPG ile daha az yakması gerekmezmiydi sence?, gerçi yakıt fiyatları arasında uçurum var ama ::smiley:

zaten lpg nin tasarrufu fiyat ucuzluğundan. Karbüratörlü sistemde vacum işini halledince azalıyor.Sadece fiyat farkından tasarruf başlıyor.

Çıkmaya kim cesaret eder bakalım.:smiley:)
RTI rampasını yaparım dakkada. Yarışma işi zevkli olur. Gerçi ben sondan birinci olurum bu aks açıklkığı ile ama:smiley:)

yavuz-çelikel' Alıntı:
............
Çıkmaya kim cesaret eder bakalım.:smiley:)
RTI rampasını yaparım dakkada. Yarışma işi zevkli olur. Gerçi ben sondan birinci olurum bu aks açıklkığı ile ama:smiley:)

ben çıkarım baba , bir sürü meraklısı var herkes aracını denemek isteyecektir yarışmasa bile, sonuçta eğlenmek için değilmi bizim bu hobimiz ;)

tamam ozaman yaptım gitti.Azten fabrikanın önüne rampa yapmayı akfaya takmıştım onun parçası olur aynı zamanda:smiley:)

Bakalım görecez kim çıkar kim iner :smiley:)

yavuz-çelikel' Alıntı:
tamam ozaman yaptım gitti.Azten fabrikanın önüne rampa yapmayı akfaya takmıştım onun parçası olur aynı zamanda:smiley:)

Bakalım görecez kim çıkar kim iner :smiley:)

Büyüksün babaaaa ;D ;D ;D Hoca ciddiyim yap güzelce , bide reklam panosu ekle senin firmanın, Festivalde bu kategoriyide açalım.

standartı nedir ne değildir literatür ver .Gerçi çizim falan vardı galiba değilmi konuda.

Festival zamanında yarışma yapalım konu açın, kuralları belirleyin, millet aracını hazırlasın .belli olsun kim kimin kaputundan geçecek....ak kök kara kök misali :smiley:):smiley:)

yavuz-çelikel' Alıntı:
standartı nedir ne değildir literatür ver .Gerçi çizim falan vardı galiba değilmi konuda.

Festival zamanında yarışma yapalım konu açın, kuralları belirleyin, millet aracını hazırlasın .belli olsun kim kimin kaputundan geçecek....ak kök kara kök misali :smiley:):smiley:)

Valla benim aracın eski hali böyleydi, şimdiki haliyle kaput maput tanımam tırmanıveririm ;D ;D konunun içinde ölçüleri var, standart bişey yapalım kalıcı olsun ;)

th_cihantasi.jpg

arzideyiz sitesinde resim vs. var. dünya standardı 20 derece olacak yere paralel dik kenarın boyu vs. önemlidir.

yavuz-çelikel' Alıntı:
arzideyiz sitesinde resim vs. var. dünya standardı 20 derece olacak yere paralel dik kenarın boyu vs. önemlidir.

karıştırma şimdi ortalığı başlık burada ama resimlerden biri uçmuş onu bulayım orada ölçüleri vard. ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19862.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR