7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,546

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
emin ol karbüratörlü lpgli 4.2 6 silindir, 3.4 4 silindir dizel ile aynı yakar... 2 katı yakmazsa adam diilim.

Km'de fazladan 20 krş yaksın. Yılda 10,000 km yapsan, yıllık yakıta fazla vereceğin 2,000 TL eder. Dizeli ile fiyat farkını 10 sedene kapar. Aradaki farkın alternatif getirisini de hesaba katarsan 12-13 yılda anca :smiley: Buna ne diyeceksin?

nkurtkaya' Alıntı:
Km'de fazladan 20 krş yaksın. Yılda 10,000 km yapsan, yıllık yakıta fazla vereceğin 2,000 TL eder. Dizeli ile fiyat farkını 10 sedene kapar. Aradaki farkın alternatif getirisini de hesaba katarsan 12-13 yılda anca :smiley: Buna ne diyeceksin?

kafalı çocuk belli. ;D ;D ;D ;D(bende o hesabı yaptıydım ammmma fazla binince acıtıyor azıcık) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:

işte ben bunu hep söylüyorum ama anlatamadım, birde keyif meselesi var , vx80 in 4,2 turbo dizeli hariç hiç bir dizel insana v8 in keyfini vermez ;)

yavuz-çelikel' Alıntı:
kafalı çocuk belli. ;D ;D ;D ;D(bende o hesabı yaptıydım ammmma fazla binince acıtıyor azıcık) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hoca seninki abartı bişey, normal dizel motoru olsa ne yazacak 6,2 litre dizel v8 benzinliden azmı yakar , lpg gibi kaçış noktasıda yok.

nkurtkaya' Alıntı:
abicim ben arabayı 17 ye aldım, bu herif 17.5 istiyor...dediğiniz olay disco 1 v8 için geçerli, ona lafım yok. karbüratörlü lpgli araba sürülmez.

fastjunkie' Alıntı:
Mücahit abi, doğruya doğru, Cihan abi de 33"leri taktı. Şu haliyle Yavuz abi Cihan abinin 100'ün üzerinden çok rahat geçer, ondan bişi demiyor Cihan abi pek ;D

;D ;D ;D ;D bu mesajı atlamışım denemesi bedava isteyen getirsin 33 lü 35 li küheylanını bakalım deneriz kaputuna basabiliyormu basamıyormu hep beraber görürüz ;D ;D

10-12 arasina toplamalik v8 disco 1 varmi ;D otomatik bile olur hatta belki daha iyi olur ;D

umutcelikel' Alıntı:
abicim ben arabayı 17 ye aldım, bu herif 17.5 istiyor...dediğiniz olay disco 1 v8 için geçerli, ona lafım yok. karbüratörlü lpgli araba sürülmez.

sürülür sürülürde mikser işini iyi halletmek lazım.
discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D bu mesajı atlamışım denemesi bedava isteyen getirsin 33 lü 35 li küheylanını bakalım deneriz kaputuna basabiliyormu basamıyormu hep beraber görürüz ;D ;D

şu ramp travel yarışmasını düzenlesek olmazmı arabaları falan ezmeden.
discovery-V8' Alıntı:
Bende sana LPG de bir yamukluk var derim ;D ;D ;D
nasıl yani? azmı çokmu

Yahu ben bunu hiç anlamıyorum. Arabayı alıp tek bir vida takmadan, ertesi gün neden ilana koyarlar? Hem de aldığı fiyatın %25 üstüne ve pazarlıksız diye de yazarlar.

http://www.sahibinden.com/1996_model_land_rover_discovery_2_5_dizel-60WQQaXQQ25042063WQQpXQQdisplayitem

yavuz-çelikel' Alıntı:
şu ramp travel yarışmasını düzenlesek olmazmı arabaları falan ezmeden.nasıl yani? azmı çokmu

RTI mı ? senin elinden gelir o işler , hazırlasan bir rampa , üzerinde reklamını koy, Gezenbilir festivalinde çok güzel bir yarışma kategorisi daha olur ;)

LPG ile daha az yakması gerekmezmiydi sence?, gerçi yakıt fiyatları arasında uçurum var ama ::smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Yahu ben bunu hiç anlamıyorum. Arabayı alıp tek bir vida takmadan, ertesi gün neden ilana koyarlar? Hem de aldığı fiyatın %25 üstüne ve pazarlıksız diye de yazarlar.

http://www.sahibinden.com/1996_model_land_rover_discovery_2_5_dizel-60WQQaXQQ25042063WQQpXQQdisplayitem
adam midastır belki ne biliyosun

nkurtkaya' Alıntı:

Serbest piyasa ekonomisi yapabiliyorsan sende yapsana ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR