7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,546

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Güzel araç, güzel fiyat.

http://www.sahibinden.com/toyota_land_cruiser_85_-_ozel_butik_arac_-_ilk_sahibinden_-_cok-88WQQaXQQ24903570WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_topl

200 000 de filan olsaydi keske , alip ahmet abiye bir tampon seti yaptirsak canavar olurdu :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Güzel araç, güzel fiyat.

http://www.sahibinden.com/toyota_land_cruiser_85_-_ozel_butik_arac_-_ilk_sahibinden_-_cok-88WQQaXQQ24903570WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_topl

nejat ya çok kararsızsın ; yada iyi yem atıyosun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
yavuz abi yeni eklemeler yapmisin teneke krala
ellerine saglik daa
şimdi cihan abi gelecek boy buyuyunce nolcak dicek kavak ornegini verecek deve ornegini verecek. Bir ton eziyete soktun adami bak şimdi...

pim degiştimi hocam pimm

ne pimi Mücahit ön Dingil komple değişti, şimdi arkanın pim kırmasını beklemeye başladık kırılınca oda tümden değişecek, arkasından sıra , arazi, şanzıman ve nihayet motora gelecek, hepsi hazır, işte ozaman "teneke kral bitti, şimdi çarpışmaya hazır" diyecem, şu ana kadar hep standart idi ilk modifiye ön dingil fren sistemi ve yükseltme ile yapıldı.

nkurtkaya' Alıntı:
Güzel araç, güzel fiyat.

Boya, yan stickerlar, taban-koltuk-kapı döşemeleri orjinal değil. Benzinli motor o kasada anasını beller adamın. Km de 520.000 cik. Valla billa bende boya, yan stickerlar, koltuk-taban-kapı döşemeleri orjinal 290.000 de dizel var diye demiyorum ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Boya, yan stickerlar, taban-koltuk-kapı döşemeleri orjinal değil. Benzinli motor o kasada anasını beller adamın. Km de 520.000 cik. Valla billa bende boya, yan stickerlar, koltuk-taban-kapı döşemeleri orjinal 290.000 de dizel var diye demiyorum ;D ;D ;D

Hadi leyyyn !!! LPG var, dizel ile aynı harcar. 1 milyon giden efsane motor için 500 bgin nedir ki? Boya sticker orişjinal olsa ne fark eder olmasa ne fark eder. Vinci bilem var, villop gibi araba.

yavuz-çelikel' Alıntı:
nejat ya çok kararsızsın ; yada iyi yem atıyosun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kendim için demiyorum yahu, onca T*y*t* fanatiği var, uçuk kaçık fiyatlara alıyorlar. Araç güzel, fiyat da güzel, birisine faydamız olur diye şeyettiydim. Benim karar belli. 110 V8, Yavuz'dan haber bekliyorum, o da olmaz ise 110Tdi'a dönüş yapacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR