7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,750

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D valla ben bilmem öyle böyle diyorsunuz bütün dünya mükemmel japon araçlarını bırakıp Lr larla yollara düşüyor, daha pigmeyle dünya turu yapan duymadım, Diğer japonlardada durum aynı, varsa yoksa LR veya unimog deli bu avrupalılar ;D ;D

valla buna gülerim işte , oğlum sen önce bir bak bakalım 25 yıldır durmadan dünyayı gezen bir karı koca var ,

1- kaç km yapmışlar ?
2- hangi marka araç ile
3- motorları neymiş ?
4-dünya rekorunu kırmışlarmı ? :D :D :D :D

Herkese günaydın,

cihanülker' Alıntı:
valla buna gülerim işte , oğlum sen önce bir bak bakalım 25 yıldır durmadan dünyayı gezen bir karı koca var ,

1- kaç km yapmışlar ?
2- hangi marka araç ile
3- motorları neymiş ?
4-dünya rekorunu kırmışlarmı ? :D :D :D :D

Cihan abi marka sponsorluğunda gezer durursun sorun yok. Kendin finanse et bakalım gezebilecek misin o kadar ;)

BJ 60 la dünyayı gezen var benim bildiğim..

57-36-50234.jpg

72-741X.jpg

95-032X.jpg

b20.jpg

schmidauto.jpg

bu seyahat yanılmıyorsam 25 yıl sürmüş.. :D
Gittikleri ülkeleride aracın yanına yazmışlar.. ;)

295X.jpg

Herkeşe günaydınlar ;D

Yaw 25 yıl mı ? , DEF ile 10 yılda gezeriz, Toyata biraz yavaş kalmış ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
sevtap parça çokkk guzeldi...................

di mi ;D ;D

Bugün gidip gelip dinliyorum :smiley:

Buraya tekrar koyayım da arkadaşlar geriye (taa sayfa 110 a) gidip aramasınlar ;D ;D ;D

http://video.eksenim.mynet.com/loveinbodrum/sandy-posey-ALL-HUNG-UP-IN-YOUR-GREEN-EYES/101743/

Faruk abi bu çift dünyayı geziyor ama gittikleri her ülkedeki Toyota Temsicilerinden teknik destek ve sponsorluk alarak bu işi yapıyorlar. Böyle bir destek olmaz ise hangimiz böyle bir seyahati sponse edebiliriz ki?

emrahmarti' Alıntı:
Faruk abi bu çift dünyayı geziyor ama gittikleri her ülkedeki Toyota Temsicilerinden teknik destek ve sponsorluk alarak bu işi yapıyorlar. Böyle bir destek olmaz ise hangimiz böyle bir seyahati sponse edebiliriz ki?

Emrah burasıyla karıştırma,oralar inanılmaz ucuz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR