7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,757
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

mete' Alıntı:
İlk defa Ufuk 110'a baktınızmı yazmıştı hayda hepimiz 110. sayfaya koşturduk. Meğer o Defender110 u kastetmiş. O günden bu yana konuyu bilmeyenler bir 110. sayfaya gönderiliyor. ;D ;D ;D

Özellikle bu sayfaya yeni gelenlere yapılıyor Yavuz sen çok geç kalmışsın ;D ;D ;D

bi tarif yapıyordum sonra bakınız sayfa 110 dedim :smiley:

Etiketler

Ben biliyorum Ufuk Abinin neden 110. sayfaya yönlendirdiğini çünki orda gençlik resimleri var ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla buna gülerim işte , oğlum sen önce bir bak bakalım 25 yıldır durmadan dünyayı gezen bir karı koca var ,

1- kaç km yapmışlar ?
2- hangi marka araç ile
3- motorları neymiş ?
4-dünya rekorunu kırmışlarmı ? :D :D :D :D

iste kardeşim dediğim bu zaten devede kulak, 1 tane numunelik ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Herkese merhaba , bende bir 110 a gideyim bakalım :D :D :D

hasta etmeyin adamı ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ben gittim baktım bişe yok ;) yavuz çamur bulmuş oynuyor , birde ufuk abinin gençlik yıllarından kalma fotoları var. ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
ben gittim baktım bişe yok ;) yavuz çamur bulmuş oynuyor , birde ufuk abinin gençlik yıllarından kalma fotoları var. ;D ;D ;D ;D

90 a baktınmı abi? ;D ;D ;D esas mevzu ordaydı

yavuz-çelikel' Alıntı:

birde ben gidip bakayım bi neymiş :smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D inşallah benim olduğum bir yerde çekmek nasip olur seni. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sen bittin..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

benim aracı zaten 3 kişi itsek yeter sen düşün ;D

herkese iyi akşamlar

bu sayfa 110 epey geride kaldı ;D siline siline epey yeri değişti ;D biraz daha gerileri taramak lazım ;D

cihanülker' Alıntı:
ya bende kocaman bir şişe var hala :D , ne olacak bu ????????

Daha duruyormu o şişe ;D ;D ;D ;D z..çtık ;D ;D ;D ;D

101_7642.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR