7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,719

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Şu Dombıra da güzel şarkıymış valla.

Ben bir Dombıra daha dinleyip kaçar arkadaşlar ;D

Benimde Projeler vardı bu gün son noktayı koydum. Yorgunluktan ölüyom. Gideyim yatayım.

emrahmarti' Alıntı:
Hakan abi iyi geceler.

iyigeceler Emrah.

SDC' Alıntı:
...
Bu şarkı taa çocukluk yıllarımdan, harbi 7/24 cüler için...

http://video.eksenim.mynet.com/loveinbodrum/sandy-posey-ALL-HUNG-UP-IN-YOUR-GREEN-EYES/101743/

Bu şarkıyıda hatırladım. Evet çok güzel parçaydı. :smiley:

Bunu da dişnleyip gidiyom.....

Bende kaçar. Herkese iyi geceler.

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi geceler,

Kerim abi o klip Cengiz Kağan filminden araklanmış :smiley: Filmin mutlaka izle çok seveceksin :smiley:
Syrettim daha önce :D

Hakan benim bildiğim renault larda ,şasilerde değişeme gittikleri.
araçlar bütün çarpışma testlerinde 5 yıldız alıyorlar,uzay kafese döndürmüşler bir miktar.

ama tabiki bu arazide gidecekler anlamına gelmez.
Fakat yeni teknolojilerle şasi güçlendirme olayları başladı,
özellikle caponlar ;D bu konuda aşama kaydediyorlar.
şasilerin içi boş deil ,şasillerin içlerine bası s ler v ler x ler atmışlar.
ve azami dayanıklılığı sağlayıp güçlendirmişler.

altug onaran' Alıntı:
ben demiştim birazdan yavuz abi gelir diye ;D ;D ;D

;D ;D amma yazmışsınız yine oku oku bitmedi .

Hakanın adınıda tonguç jr olarak değiştirdim ;D ;D

Kerim senin o X ler v ler S ler varya sen onları benim külahıma anlat parkederken çarpıp şasisi çarpılan vx 80 biliyorum ben ;)

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D amma yazmışsınız yine oku oku bitmedi .

Hakanın adınıda tonguç jr olarak değiştirdim ;D ;D

Kerim senin o X ler v ler S ler varya sen onları benim külahıma anlat parkederken çarpıp şasisi çarpılan vx 80 biliyorum ben ;)

abi keşke öyle demeseydin ;D

altug onaran' Alıntı:
abi keşke öyle demeseydin ;D

Valla araba duruyordu toyan da, perte ayırmadılarsa hala oradadır, elçilik aracı, servis için gitmiş, servisin içinde çarpıp şasiyi bükmüşler.

discovery-V8' Alıntı:
Valla araba duruyordu toyan da, perte ayırmadılarsa hala oradadır, elçilik aracı, servis için gitmiş, servisin içinde çarpıp şasiyi bükmüşler.
Sizin araçlara benzemez ,eleman gaza asılırsa 2 metrede 150 km ye çıkmıştır o :D :D :D

LRO dan arkadaşımız Portekizli Alfonso Cerejo , LR ile Yola çıkmış 5 mayıs gecesi istanbuldalarmış, rota ve diğer bilgiler, son durak shangai :eek:

http://www.leiriashanghai2010.com/site/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri