7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,714
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

THE FARUK' Alıntı:
masada erkanın yıkılmasını çok bekliyen oldu.. ama yanında ben vardım kıydırırmıyım kardeşime ..birazda yenge yardımı aldı tabe.. ;D ;D

Faruk kardeşim kolleksiyonun yeni parçası hayırlı olsun.

Eksik parça kaldımı :D

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:
masada erkanın yıkılmasını çok bekliyen oldu.. ama yanında ben vardım kıydırırmıyım kardeşime ..birazda yenge yardımı aldı tabe.. ;D ;D

Eyvallah abi ;)
zaten allahtan yengelerden aldım tüyoyu :D
valla onlar olmasa yanmışdık ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Noldu ya, 7/24 lost ... Kimse kalmamış ortalıkta... :smiley:

Ne olsun Hakancım nazara geldi başlık ;D

Ama 7/24 ün ruhu var, ona birşey olmaz, 7/24 forever :smiley:

Hayranlarım(!?) bekledikleri fırsatı bu gece de yakalayamayacaklar, beni izlemeye devam etsinler ;)

Bu şarkı taa çocukluk yıllarımdan, harbi 7/24 cüler için...

http://video.eksenim.mynet.com/loveinbodrum/sandy-posey-ALL-HUNG-UP-IN-YOUR-GREEN-EYES/101743/

hyavuz2000' Alıntı:
Kesin Fransızlar bir halt yemiştir. ;D , Biri almıştır eline testereyi dalmıştır şasiye... ;D ;D ;D

Abicim zaten amaç sapmış.. Kısaca açıklıyayım. (ilk cümleye dikkat FAMILY CAR CHOICE diyor (yani yol şeysi seçiminden bahsediyor) ;D ;D )

Disco Şasi üzerinde , Diğeri Body/Şasi beraber. Tabiki çarpışma anında Rxnlt (Hele hele Tek taraflı çarpışma anında) enerjiyi daha iyi emer. (Tam şasinin iki koluna çarpsaydı daha farklı olurdu)

Şimdi O Rxnlt tan arazi aracı olurmu? Olmaz. Niye olmaz çünkü Şasi üzerinde olmayan arazi aracından adam olmaz.

Disco daki öncelik arazi aracı olmak, Yol şeysi olmak değil. O yüzden iyi bir arazi aracının şasi üzerinde olması şart.

Şasi üzerine Kupa oturtursanız O kupanın enerjiyi örnekte olduğu gibi emmesi de mümkün değil. Ama O rxnlt un da arazide gitmesi mümkün değil.

kısaca olay budur ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR