7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,455,134
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Tırtıl bu adam gidince ne yapcaz yahu

Ya Biz antalyaya gidicez ya da o duramaz ben onu kızdırırım, her hafta sonu soluğu ankarada alır bak gör ;D ;D ;D

Etiketler

Cihan süoer fotoymuş

Şişe ve cini ;D ;D ;D ;D

Dile benden ne dilersen!

Anlaşıldı dünün kısaca özeti şu

1-Japon mafyası çökertildi ;D
2-Koca oğlanlar,tampon maceralarına bağlı olarak,dünyaya daha bi pembe bakıyolar artık ;D
3-Veee,hala dünyanın tek süper gücü var, Amerikalılar ;D

Erkan yalnız şöyle bir durum var dünki etkinlikte (Çok kanlı geçen ;D ) caponların göreceli bir başarısı var şimdi bu durumda tolga da bende caponum diye kendini ortaya atıp gördünüzmü demesin hoş dese de pek farketmiyo sonuçta amerikan amerikandır.

Bu arada diyom acaba bende mi bi takım lastik yapsamda Ufuk Abiyi yanlız bırakmasam Amerikayı tek başına temsil ederken yorulmasın ;D ;D ;D

koca oğlan kadar kafana daş düşsün ;D ;D ;D ;D Valla Amerikanlar günün hakimiydi , Çağlar ve Cihanın o koca çamur mandalarını yavuzun bir koparışı var Cihan frene basıyor ,el frenini çekmiş ona rağmen kedi kuyruğuna teneke bağlamış gibi ;D ;D ;D ;D

hah tamam,sende olmuşsun ;D
sende almışsın zehiri ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
hah tamam,sende olmuşsun ;D
sende almışsın zehiri ;D

Valla videoları buruklukla izliyom özellikle King Arthurun düştüğü durum (sözgelimi aliye ;D ) yaw daha bir iki hafta önce beni ilk çekme şerefine nail olmuştu bu ya cihana ya yavuza gidecektik biz dedik elin caponuna gideceğimize inciluz bize yakındır ona cidek ama o da bu hallere düştü

Zehre gelince o derenin içinde bir ara gözüm karardı başım döndü ne olduysa ondan sonra oldu ben artık eski ben değilim batmak çekilmek istiyorum kötü yollar artık benim yollarım oldu ;D ;D ;D

Fotoğrafları almaya başlasak artık.

Duy sesimi Lokomotif sahibi arkadaş ;D

hoop hoop arthura bişey olmadı kırıldı mırıldı Cihanın sağlam gittiği yere kadar gitti, Cihan vinçle çıktı oda vinçle çıktı, Onların kaldığı yerlerde kaldı onları kalmadan geçtiği heryeri iki çeker geçti evine kendi döndü üstelik onlara 15 dakika fark attı dönerken fındık kadar motoruyla ;D ;D

Lütfen lütfen ;D artık koca oğlan değil o ;D
O artık bizim gözümüzün nuru,narin,kırılgan,nazlımı nazlı Ayten bacımız ;D ;D ;D

Yok baba,şaka maka,sağlam olmuş,baksana kalmıyan yok,ama bol malzeme çıkmış,dün akşam karnım ağrıdı gülmekten ;D ;D

Tamam baba,geçmiş olsun,deliler klubüne hoşgeldin ;D

Valla gördüğün üzre ben Erkanın yalancısıyım bir krala yakışmayacak durumlar yaşanmış diyor bak kendisi ;D ;D ;D

Yavuzzzzz,tarzına hastayım bittim yine ya ahahahahahahha ;D seviyorum seni ya

hoop hoooopp diyo yaaa zuahahahaha