7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,682

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

.com' Alıntı:
Yok be yaw izleyici olarak gitmeye bilem yetmiyo kıdemimiz de lastiğimiz de baksana imzama ;D ;D ;D

abi yapma ben senin ve off road stilinin hastasiyim, seni sahalarda gormek istiyoruz ;D Cihan abinin gectigi heryerden sende gecersin, bu taktik bende ise yaradi sende dene ;D ;D ;D

Kürşat sen tam offroad cu olmuşsun bu işin kitabını yazmaya başlasan yeridir bu işin temeli dışarıdan gaz vermektir diyolar sende bu işi güzel yapıyorsun muhteşem bir stilim var doğru asvalttan çıkma şoseden şaşma ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Kürşat sen tam offroad cu olmuşsun bu işin kitabını yazmaya başlasan yeridir bu işin temeli dışarıdan gaz vermektir diyolar sende bu işi güzel yapıyorsun muhteşem bir stilim var doğru asvalttan çıkma şoseden şaşma ;D ;D ;D

abi valla bizim mt lerle gezdigimiz yerde at lerle geziyordun daha ne olsun ;D Cihan abiyi boluda ugurlama kampina gel sen sana off royd yaptiririz ;D

benim disco yag uretiyor he ;D gecen yag eksiltmisti yag koyduk hatta olmusken hepsini deigstirdik, simdi baktim olmasi gerekenden bir parmak fazla yag var, koydugumuzda yoktu ;D ;D ;D

ya birde arabaya bor katkisi koydum, denemek icin, bunu deneyen yada bir zararini goren varmi?

koyduktan sonra arabada bir guc kaybi oldu, esas 2 neden var bekledigim parcalarini ismarladigim ama bu bor dan da killandim simdi.

Tempus' Alıntı:
abi valla bizim mt lerle gezdigimiz yerde at lerle geziyordun daha ne olsun ;D Cihan abiyi boluda ugurlama kampina gel sen sana off royd yaptiririz ;D

Bolu kulağa hoş geliyor gelmeyi isterim kısmet olursa bakarız ofloyt yapmayı öğreniriz ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
benim disco yag uretiyor he ;D gecen yag eksiltmisti yag koyduk hatta olmusken hepsini deigstirdik, simdi baktim olmasi gerekenden bir parmak fazla yag var, koydugumuzda yoktu ;D ;D ;D

ya birde arabaya bor katkisi koydum, denemek icin, bunu deneyen yada bir zararini goren varmi?

koyduktan sonra arabada bir guc kaybi oldu, esas 2 neden var bekledigim parcalarini ismarladigim ama bu bor dan da killandim simdi.

Bende bor koydum etkisini de gördüm psikolojik olarak araba daha iyi gitmeye başladı ;D ;D ;D

krank çarpıyorsa devirde karşı güç uygular biyel kolunu bükebilir ve fışkırtır durur sağından solundan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR