7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,705
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
Abi telsizleri aldigimiz Ozan a sordum elektronik sistem olan araclarda takoz sorun yaratabilir dedi onun icin girmedim o ise ama tekrar bir sorayim, bazen konvoyun basindaki arac 1 kilometre filan arayi actiginda konusmakda zorlaniyoruz.

düzgün ekipmanla 1 km de zaten sorunsuz görüşürsün..

Etiketler

cihan abideki el telsizinden aldim ben ama arac antenine bagliyorum, ses cikisida iyi degil degistiricem sanirim.

Abiler bu telsiz denen illette swr çok önemli dün Ufuk abi ile ölçtük benimkisi 3 ün üzerindeydi o yüzden de takoz sorun çıkarıyordu pazartesi günü şu takozu bir açıp dağıtmayı planlıyoruz tabi anteni de adam gibi bir yere takmayı öyle janjanlı yerlerde güzel duruyor anten de swr işi öldürüyor gerçi o haliyle bile test ettik 1 km mesafe pmr mesafesi cb ile çok çok çok daha uzun mesafeleri sorunsuz konuşmak gerekiyor diye düşünüyorum kürşat bence sen bi daha kontrol et senin sistemi

Tempus' Alıntı:
cihan abideki el telsizinden aldim ben ama arac antenine bagliyorum, ses cikisida iyi degil degistiricem sanirim.

kürşat mutlaka problem var bağlantılarında kontrol ettir ,takoz olmadan çok rahar şehir içi 10 -15 km hatta hava açıksa bazen 20-25 km lik mesafelerde görüşme yaptığımız oldu

cihanülker' Alıntı:
kürşat mutlaka problem var bağlantılarında kontrol ettir ,takoz olmadan çok rahar şehir içi 10 -15 km hatta hava açıksa bazen 20-25 km lik mesafelerde görüşme yaptığımız oldu

gidicem abi zaten ozan in yanina belki yarin giderim, ya cozucez bu sorunu ya degistiricez.

ufukozkan' Alıntı:
defenderda tık yok rahat rahat duyuyoruz telsizi :smiley: :smiley:

benim orta susturucu sokulunce zivanadan cikti alet taktiricam bu hafta ici, v8 taklidi yapicam diye uzun yolda kafa birakmiyor ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
swr ci geldiiiiii huyrunnnnn swr var swr ciiiii geldiiiiii :smiley: :smiley: :smiley:

Abi ahdettim bu swr yi 1 in altına düşürecem olmadı semihi bağlayacam anten yerine kablo yerine de biraderi ama bu swr düşecek o kadar diyom ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR