7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,546

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hsbasar' Alıntı:
Kaivoren Erkaniçkimi ;D

alacaklar bizi içeri bölücülükten ;D

Annemle babam biliyordu ama evde konuşmadıkları için biz öğrenemedik.
Çocukluğumuz 80 li yıllarda geçtiği için birazda babam istemedi.

Senin hanım bizlerdenmiş (Mohti) İstanbula geldiğimde annemle tanıştıralım. ;)

Yaw Sedat ben daha çok argo kısmıyla ilgileniyodum ;D
Bende bilmem ,bi tek işte nasılsın felan ;D

Biraz gözümüz gönlümüz açılsın.

22042010233.jpg

22042010235.jpg

ufukozkan' Alıntı:
kendini doğaya adadı :smiley:

iyi amans agligi sihati yerindeyse mesele yok

cihan abi bak ozel plaka hemde :p

http://www.sahibinden.com/satilik_toyota_landcuruser-99WQQaXQQ24387096WQQpXQQdisplayitem

bende geldim ,

Bütün gün Defender le uğraştım :smiley: Telsiz anten kablosunu Ufukla değiştirdik, SWR 1,5 oldu, Takoz tamam :smiley:) ama Toyata da yapaccak bir iş bulamadım, çok can sıkıcı bir araba bu ;D ;D ;D ;D

Abi tyt nin bir karekteri avr defender ve cj gibi arabalarin 1000 karekteri ;D bu takiz isini bende yaparimda fazla elektronik var yahu problem olur diyorlar.Sadece anten degisikligide sanirim fazla birsey degistirmez dimi?

MKG' Alıntı:
bende geldim ,

Bütün gün Defender le uğraştım :smiley: Telsiz anten kablosunu Ufukla değiştirdik, SWR 1,5 oldu, Takoz tamam :smiley:) ama Toyata da yapaccak bir iş bulamadım, çok can sıkıcı bir araba bu ;D ;D ;D ;D

Camlarını filan sileriz abi ne yapalım :smiley: :smiley:

Tempus' Alıntı:
Abi tyt nin bir karekteri avr defender ve cj gibi arabalarin 1000 karekteri ;D bu takiz isini bende yaparimda fazla elektronik var yahu problem olur diyorlar.Sadece anten degisikligide sanirim fazla birsey degistirmez dimi?
Kürşat sorun açacağını sanmıyorum, sonuçta cep telefonlaro 800 mhz üstü ama arabada konuşuyoruz, CB 27 mhz, Cihan da taktı Toyota ya, Tokaz birlikte olduğun her araçta yoksa çokda anlamlı değil aslında, öncelikle iyi bir anten ve SWR ayarı çok önemli,

MKG' Alıntı:
Kürşat sorun açacağını sanmıyorum, sonuçta cep telefonlaro 800 mhz üstü ama arabada konuşuyoruz, CB 27 mhz, Cihan da taktı Toyota ya, Tokaz birlikte olduğun her araçta yoksa çokda anlamlı değil aslında, öncelikle iyi bir anten ve SWR ayarı çok önemli,

Abi telsizleri aldigimiz Ozan a sordum elektronik sistem olan araclarda takoz sorun yaratabilir dedi onun icin girmedim o ise ama tekrar bir sorayim, bazen konvoyun basindaki arac 1 kilometre filan arayi actiginda konusmakda zorlaniyoruz.

Tempus' Alıntı:
Abi telsizleri aldigimiz Ozan a sordum elektronik sistem olan araclarda takoz sorun yaratabilir dedi onun icin girmedim o ise ama tekrar bir sorayim, bazen konvoyun basindaki arac 1 kilometre filan arayi actiginda konusmakda zorlaniyoruz.

Kürşat 4 watt çıkışlı bir standart CB cihaz ile SWR düzgün ce Kazançlı bir antenin varsa bu mesafeden çok fazlasını görüşmen gereklidir,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR