7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,968
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Reha aradı çekmişler mazot bitmiş depoyu doldurunca çalımış ;D ;D ;D ;D ;D Ulen bu dizelcilerde hiçmi kontrol etmiyor nedir. MKG , Nejat şidide Reha ;D ;D ;D ;D ;D

ee söyledim ben reha abiye , mazot varmı dedim var dedi, allah allah demekki yokmuş hay allah , yan yola kadar çektim reha abiyi sakat yerde kalmıştı arabası neyse ,geçmiş olsun

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
ee söyledim ben reha abiye , mazot varmı dedim var dedi, allah allah demekki yokmuş hay allah , yan yola kadar çektim reha abiyi sakat yerde kalmıştı arabası neyse ,geçmiş olsun

Dünde Nejat a okadar güldük , her benzincide motor duruyor diye ;D ;D ;D ;D ;D

bir depo ile 1000 km gidince insan unutuyor tabi istasyona uğramayı filan ;D

Yavuz biz Elizabeth ile 180x3 benzin aldık, gidiş-dönüş ve alandaki debelenmeler dahil. Ortalama hız 100km/h...
Çeyrek depo da artmıştı

Yunuscum çok yakıyor diye hayıflandı ama bu anlatılanları duyunca benzinliden vazgeçmemek lazım gibi geldi :-\

Yunus ibreye bakıyordur, 110 da 90 küsür litre depo var , D90 45 litre galiba ibrenin erken düşmesi normal. Bence yakıtta normal, çeyreği saymazsak 500 tl gidiş dönüş desek, 250 tl tek gidiş, bir sürü atraksiyon bence çok değil, Kürşad da tek gidiş için yaklaşık 200-250 tl yakmıştır.

nerdeyse benim kocaoğlanla aynı yakıyormuş yahu minicik elizabeth

abi ben ankaraya giderken sıfırlamıştım toplam, 750-800 civarı kilometre gösteriyordu ve 1 depodan az fazla harcamışım gidiş dönüş. 350-400 tl arası.

Ama dün arabayı açıp baktık, arabanın hava filtresi kutusu aralık kalmış ve ben ankaraya gitmedne önceki off roadda, hava filtresinin kutusu çamur ve su dolmuş, hava filtresi resmen keçe gibi olmuştu, araba nefes alamiyormuş. Bu yuzden de sanırım baya bir fazla yakmışımdır.

Sevtap benzinle kullanıyor, LPG olsa demekki senden az yakacak, ama Senin makina güzel boşver Cihanı

Ben gelirim, o benzinler sana feda olsun Cihancım ;D ;D ;D