7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,739
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Reha aradı çekmişler mazot bitmiş depoyu doldurunca çalımış ;D ;D ;D ;D ;D Ulen bu dizelcilerde hiçmi kontrol etmiyor nedir. MKG , Nejat şidide Reha ;D ;D ;D ;D ;D

ee söyledim ben reha abiye , mazot varmı dedim var dedi, allah allah demekki yokmuş hay allah , yan yola kadar çektim reha abiyi sakat yerde kalmıştı arabası neyse ,geçmiş olsun :D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
ee söyledim ben reha abiye , mazot varmı dedim var dedi, allah allah demekki yokmuş hay allah , yan yola kadar çektim reha abiyi sakat yerde kalmıştı arabası neyse ,geçmiş olsun :D

Dünde Nejat a okadar güldük , her benzincide motor duruyor diye ;D ;D ;D ;D ;D

Yavuz biz Elizabeth ile 180x3 benzin aldık, gidiş-dönüş ve alandaki debelenmeler dahil. Ortalama hız 100km/h...
Çeyrek depo da artmıştı :smiley:

Yunuscum çok yakıyor diye hayıflandı ama bu anlatılanları duyunca benzinliden vazgeçmemek lazım gibi geldi :-\

SDC' Alıntı:
Yavuz biz Elizabeth ile 180x3 benzin aldık, gidiş-dönüş ve alandaki debelenmeler dahil. Ortalama hız 100km/h...

Yunuscum çok yakıyor diye hayıflandı ama bu anlatılanları duyunca benzinliden vazgeçmemek lazım gibi geldi :-\

Yunus ibreye bakıyordur, 110 da 90 küsür litre depo var , D90 45 litre galiba ibrenin erken düşmesi normal. Bence yakıtta normal, çeyreği saymazsak 500 tl gidiş dönüş desek, 250 tl tek gidiş, bir sürü atraksiyon bence çok değil, Kürşad da tek gidiş için yaklaşık 200-250 tl yakmıştır.

SDC' Alıntı:

nerdeyse benim kocaoğlanla aynı yakıyormuş yahu minicik elizabeth :D

discovery-V8' Alıntı:
Yunus ibreye bakıyordur, 110 da 90 küsür litre depo var , D90 45 litre galiba ibrenin erken düşmesi normal. Bence yakıtta normal, çeyreği saymazsak 500 tl gidiş dönüş desek, 250 tl tek gidiş, bir sürü atraksiyon bence çok değil, Kürşad da tek gidiş için yaklaşık 200-250 tl yakmıştır.

abi ben ankaraya giderken sıfırlamıştım toplam, 750-800 civarı kilometre gösteriyordu ve 1 depodan az fazla harcamışım gidiş dönüş. 350-400 tl arası.

Ama dün arabayı açıp baktık, arabanın hava filtresi kutusu aralık kalmış ve ben ankaraya gitmedne önceki off roadda, hava filtresinin kutusu çamur ve su dolmuş, hava filtresi resmen keçe gibi olmuştu, araba nefes alamiyormuş. Bu yuzden de sanırım baya bir fazla yakmışımdır.

Tempus' Alıntı:
abi ben ankaraya giderken sıfırlamıştım toplam, 750-800 civarı kilometre gösteriyordu ve 1 depodan az fazla harcamışım gidiş dönüş. 350-400 tl arası.

Ama dün arabayı açıp baktık, arabanın hava filtresi kutusu aralık kalmış ve ben ankaraya gitmedne önceki off roadda, hava filtresinin kutusu çamur ve su dolmuş, hava filtresi resmen keçe gibi olmuştu, araba nefes alamiyormuş. Bu yuzden de sanırım baya bir fazla yakmışımdır.

Sevtap benzinle kullanıyor, LPG olsa demekki senden az yakacak, ama Senin makina güzel boşver Cihanı ;)

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar bu arada 7-8 mayıs tarihlerinde iç anadoluya veda partisi yapıyoruz , büyük ihtimal ankara ve istanbul ortasında yani boluda yapacağız , şimdiden tarihleri belirliyorum ,mazeretsiz tam katılım ,bütün dostlarımı arkadaşlarımı bekliyorum , buluşma ailecek değildir ,çadırda konaklayacağız haberiniz olsun ,yer ve tam zamanı açıklayacağım buradan

Ben gelirim, o benzinler sana feda olsun Cihancım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR