emrahmarti
Discovery I 3.5 v8 EFI
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Barbaros abi ortalarda gözükmüyordun. Nasılsın?
Barbaros abi ortalarda gözükmüyordun. Nasılsın?
cihanülker' Alıntı:5 milyara defender var desem alırsın,ben sizin konsepti biliyorum , sanayi konsepti
![]()
![]()
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:Sen sus dün gece neler itiraf ettin bir bilsen, vx100 35 lastikle 5. vites iptal , sadece bayır aşağı 5 i kullanabiliyor ;D ;D ;D Eee 38 li 2,5 benzinli defenderde aynı 5 sadece bayır aşağı ne farkı var şimdi bunların ;D ;D ;D
Sanayiyi hiç karıştırma kimin sanayiden çıkmadığını ankara takımına sor hepsi söyler ;D ;D ;D ;D
Kürşad uyma sen buna, nicemden kalma makaslı japon hurdalarını bırak, paşa paşa LR serisine devam, Range Rover deyince Cihanın aklına gelen şey RR Sport , RRC nin ne olduğundan haberi yok. ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Sen sus dün gece neler itiraf ettin bir bilsen, vx100 35 lastikle 5. vites iptal , sadece bayır aşağı 5 i kullanabiliyor ;D ;D ;D Eee 38 li 2,5 benzinli defenderde aynı 5 sadece bayır aşağı ne farkı var şimdi bunların ;D ;D ;D
Sanayiyi hiç karıştırma kimin sanayiden çıkmadığını ankara takımına sor hepsi söyler ;D ;D ;D ;D
Kürşad uyma sen buna, nicemden kalma makaslı japon hurdalarını bırak, paşa paşa LR serisine devam, Range Rover deyince Cihanın aklına gelen şey RR Sport , RRC nin ne olduğundan haberi yok. ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:ulen sabah sabah kafamı attırma , sabah eskişehir yolunda gördüğüm manzarayı anlatırsam , bir daha hiç konuşamassın ,istersen ara anlatayım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tempus' Alıntı:abi cok temiz ve cok uygun fiyata 3.9 motorlu manuel vites rrc var , bobtail yapmak zaten hayallerimden biri çok fena şeytan dürtüyor ;D ;D ;D üstelik hüseyin ustanın orda birileri ile tanıştık adamlar rrc in bütün kaporta parçalarının kalıbını çıkartmış fiber anında döktürüp takıyorsun ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Anlat ulen benimle ne alakası var, 2009 RRSporta bişey olduysa beni germez ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Uygun fiyat adamına göre değişir, 3-5 bine alınıyorsa al ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:Barbaros abi ortalarda gözükmüyordun. Nasılsın?
Tempus' Alıntı:abi sadece motoru 6000 e satmadılarmı en son ;D
cihanülker' Alıntı:yok yok seninde tanıdığın biri ve aracı![]()
![]()
,, burada olmaz
![]()
discovery-V8' Alıntı:Ulen ankarada LR ı olan bir ben varım birde onur birde MKG başka yokki. Pardon birde Sedat var ;D Düşüneyim başka varmı :çok varmış be ;D ;D
cihanülker' Alıntı:iyi düşün bakalım dün gece filan![]()
discovery-V8' Alıntı:Rehanın debriyaj bilyası arızalıydı, ama o halde istanbuldan gelmiş arıza yapmış olabilir.
cihanülker' Alıntı:no comment![]()