7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,440,947

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
5 milyara defender var desem alırsın ,ben sizin konsepti biliyorum , sanayi konsepti

Sen sus dün gece neler itiraf ettin bir bilsen, vx100 35 lastikle 5. vites iptal , sadece bayır aşağı 5 i kullanabiliyor ;D ;D ;D Eee 38 li 2,5 benzinli defenderde aynı 5 sadece bayır aşağı ne farkı var şimdi bunların ;D ;D ;D

Sanayiyi hiç karıştırma kimin sanayiden çıkmadığını ankara takımına sor hepsi söyler ;D ;D ;D ;D

Kürşad uyma sen buna, ninemden kalma makaslı japon hurdalarını bırak, paşa paşa LR serisine devam, Range Rover deyince Cihanın aklına gelen şey RR Sport , RRC nin ne olduğundan haberi yok. ;D ;D ;D ;D

abi cok temiz ve cok uygun fiyata 3.9 motorlu manuel vites rrc var , bobtail yapmak zaten hayallerimden biri çok fena şeytan dürtüyor ;D ;D ;D üstelik hüseyin ustanın orda birileri ile tanıştık adamlar rrc in bütün kaporta parçalarının kalıbını çıkartmış fiber anında döktürüp takıyorsun ;D ;D ;D

ulen sabah sabah kafamı attırma , sabah eskişehir yolunda gördüğüm manzarayı anlatırsam , bir daha hiç konuşamassın , istersen ara anlatayım

cihanülker' Alıntı:
ulen sabah sabah kafamı attırma , sabah eskişehir yolunda gördüğüm manzarayı anlatırsam , bir daha hiç konuşamassın , istersen ara anlatayım

Anlat ulen benimle ne alakası var, 2009 RRSporta bişey olduysa beni germez ;D ;D ;D ;D

Uygun fiyat adamına göre değişir, 3-5 bine alınıyorsa al ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi sadece motoru 6000 e satmadılarmı en son ;D

Yok abicim uyma sen onlara motor şanzıman arazi 2-3 bin en fazla, aracı 5-6 bine alırsan olur fazlasını verme , iyi durumdaki RRC lerden bahsetmiyorum onlar pahalı zaten , kesip biçme yazık olur.

cihanülker' Alıntı:
yok yok seninde tanıdığın biri ve aracı ,, burada olmaz

Ulen ankarada LR ı olan bir ben varım birde onur birde MKG başka yokki. Pardon birde Sedat var ;D Düşüneyim başka varmı : çok varmış be ;D ;D

arkadaşlar bu arada 7-8 mayıs tarihlerinde iç anadoluya veda partisi yapıyoruz , büyük ihtimal ankara ve istanbul ortasında yani boluda yapacağız , şimdiden tarihleri belirliyorum ,mazeretsiz tam katılım ,bütün dostlarımı arkadaşlarımı bekliyorum , buluşma ailecek değildir ,çadırda konaklayacağız haberiniz olsun ,yer ve tam zamanı açıklayacağım buradan

cihanülker' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D Reha aradı çekmişler mazot bitmiş depoyu doldurunca çalımış ;D ;D ;D ;D ;D Ulen bu dizelcilerde hiçmi kontrol etmiyor nedir. MKG , Nejat şidide Reha ;D ;D ;D ;D ;D