7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,368
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
sedat goruntuler sana hava akismetresinimi cagristirdi ;D ;D

Toyotacılık günlerimden kalma bir alışkanlık olarak aracımda yaşadığım problemleri yazmıyordum genelde ama bu sefer bozdum kuralı ;D

Takılırmıyız ki gümrükte, Umut tan mı rica etsem ;D

Etiketler

yavuz abi bu gibi durumlarda eger varsa video kamerada manuel tetlige getirip bir kere netleyip birakmak lazim, isik az onunca makinalar auto focus yapamiyor

toyotacilar zaten araclarina yakit bile koymuyor sen birak arizayi parca degisimini filan ;D

yavuz abi genele de mi atsak ki acaba bunları ??

bi de dün dönerken şimşekler çok fenaydı, araba çıtır çıtır çıtırdadı, emediğim dua kalmadı be ya ???

Hangi doğrultuda çektiniz bu görüntüyü, Gölbaşımı? Çayyolu tarafımı?

fastjunkie' Alıntı:
yavuz abi genele de mi atsak ki acaba bunları ??

bi de dün dönerken şimşekler çok fenaydı, araba çıtır çıtır çıtırdadı, emediğim dua kalmadı be ya ???

;D ;D ;D ;D ;D boş alanda ampul gibi gel beni çarp modu ;D ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Hangi doğrultuda çektiniz bu görüntüyü, Gölbaşımı? Çayyolu tarafımı?

Çayyolundan inceğe doğru, gölbaşı tepenin arkasında olduğundan görünmüyor.

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D boş alanda ampul gibi gel beni çarp modu ;D ;D ;D ;D

vallahi billahi yaa, nasıl çıtırdıyordu varya

elektrikli aynalar falan çözürttü zaten çalışmamaya başladı şimdi hallettim

abi aman dikkat edin, sakasi yok o isin, simsek cakarken filan yuksekde durmayin, bir kere benimde basima geldi fotograf cekiyordum elde tripotla, direk paratoner gibiydim. boyle olen cok insan oluyor. aslinda simseklerin cogu yeryuzunden gokyuzune cikarmis, o yuzdena slinda sizin arabada duyduklariniz, yada saclarinizin elektiriklenmesi gibi seyler genelde eshedu enlaaaaaa deme zamanarinin yaklasmasi. bu durumlard atavsiyeler vardi , baktin carpicak hissettin, elektirigin kalbinden gecmemesini saglamak lazimmis, ya tamamen yere yaticaksin, yada ellerinle diz kapaklarini tutucaksin , 2. si sacma geldi bana ama oyle yaziyordu

Kürşat bu 2. pozisyonun başka bir adı var literatürde ;D ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Yavuz EFI motor dediği bizim V8i ler değilmi?

Evet karbüratörlüler hariç hepsi Efi (Elektronic Fuel Injection) , 3 modeli var , flapper, hot wire, birde jetronic galiba , 3. 4.0 - 4.6 modellerde var bize 98 den sonra geldi.3.9 ların hepsi hotwire, 3,5 ların Altuğun araç gibi bazı geçiş dönemlerinde 3,5 hotwire olanlarda var.

O zaman bu modelin doğru olması lazım. satıcıyada yazdım, cevap gelsin alayım bunu.