Günaydın.
1957 chevrolet üstüne araba yapılmadı benim gözümde.O kuyruk o ön çamurluk zerafeti ve ergonomisi mükemmeldir. Araçtaki görüş açısı yeni model hiçbir araçta yoktur.
Bu arada 1955 aynı modeli 1969 mustangla takasladım 2 sene sonra mustangla suburbanı takasladım. Dünya üzerinde başka böyle bir takas yapan varmıdır bilmem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
takasları yaparken realiteye baktım.Mustangı adam etmek için en az 30000 dolar lazımdı. siniri stresi cabası.İki hobi aracı fazla gelecek , en iyisi takas.Düz mantık işlettim.Aldım suburbanı. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
abi geçen ay bunun 54 yada 55 di tam hatirlamiyorum sanırım ilk modeli, direksiz bir tane getirdiler, yere yakın. Mat siyah. Öldüm bittim arabaya, sanayide 1 hafta kapılarında durdu gelip satılıkmı diye sorup kurcalayandan bıkıp sattılar.
esas başka bir araba var, eski camaro sarı, arkası daha geniş, özel bir versiyonmuş az üretileni, arka lastikler önün 2 katı genişlikde takılıyor , süper charger lı saçma sapan bir motoru var 450 tane beygirimi ne var, oda duruyor tükkanda sayısaldan para çıksa ilk onu alıcam ;D
abi sen bu kadar amerikan seviyosan suburbanla ne uğraşıyorsun alsana bir tane tahoe sport ;D
esas başka bir araba var, eski camaro sarı, arkası daha geniş, özel bir versiyonmuş az üretileni, arka lastikler önün 2 katı genişlikde takılıyor , süper charger lı saçma sapan bir motoru var 450 tane beygirimi ne var, oda duruyor tükkanda sayısaldan para çıksa ilk onu alıcam ;D
abi sen bu kadar amerikan seviyosan suburbanla ne uğraşıyorsun alsana bir tane tahoe sport ;D
tahoe den daha kemikli sağlam bunlar.prizmatik araçları seviyorum.Ayrıca bunun parçası ucuz birde her noktasını tanıyorum aracın hacim çok sıkıntı değil benim için.Diferansiyeli değiştireceğim birtek orası zayıf kemiklisini takacağım bir arada eksantrik atacağım içine o kadar.
tahoe den daha kemikli sağlam bunlar.prizmatik araçları seviyorum.Ayrıca bunun parçası ucuz birde her noktasını tanıyorum aracın hacim çok sıkıntı değil benim için.Diferansiyeli değiştireceğim birtek orası zayıf kemiklisini takacağım bir arada eksantrik atacağım içine o kadar.
Elbette takıcam ;D Arkadaşlarımız inanmasada bu araç standart herşeyini kendim yaptım bu benim hobim yavaş yavaş işimden zaman buldukça kimi zaman sabahın 4 ünde kimi zaman hafta sonu fırsat buldukça yavaş yavaş yeniliyorum.
Hocam doğru tespit i yapmış henüz gelişiyor , motor ve şanzımanımda hazır onlarda standart ne oran ne bişey değişmeyecek zaman buldukça tamamlayacağım, sanıyorum 5 yıl sonra 18 ci yaşgünümde biter ;D ;D ;D