KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mete hocam allah razı olsun, kesene bereket, baklavanın sonunu şimdi yedim ;D yarısını saklamıştım kampda sabah bir baktım 5-10 tane kalmış onları kaçırdım istanbula ;D
Mete hocam allah razı olsun, kesene bereket, baklavanın sonunu şimdi yedim ;D yarısını saklamıştım kampda sabah bir baktım 5-10 tane kalmış onları kaçırdım istanbula ;D
Lan sen yemediysen gece o kadar baklavayı kim yedi ;D ;D ;D baklavadan haberi olanlar siz ve buraklardınız sen yemediysen kesin burakların işi ;D ;D ;D afiyet olsun
antepliler bile geçerken orda durup baklava alır ;D en güzel yanı normalde baklava insanı keser 4-5 yiyince bunu aç karnına bir kilo yerim yemek niyetine kesilmem ;D
artık mete hocam her gelişde getiricek şansı yok ;D
antepliler bile geçerken orda durup baklava alır ;D en güzel yanı normalde baklava insanı keser 4-5 yiyince bunu aç karnına bir kilo yerim yemek niyetine kesilmem ;D
walla daha aracın yürüyen veya mekaniğinde orjinal dışında hiç malzeme kullanılmadı onun dışında araçta sadece arka koltuğu söktük ve çanta yaptık onun dışında aracın orjinalliğini bozmadık ;D
cihanülker' Alıntı:
aynen doğruda ,siz artık tata markasınız öyle değilmi
araç yirmi yaşında ve şimdi piyasada yapılan bazı fitiller çok daha yeni teknoloji ile yapılıyor ve kaliteside gayet iyi, orjinal fitillerde köşeler açılı birleştirildiği için araçlara çok daha iyi oturuyor. dediğim gibi diskonun bagajda köşeler yuvarlak olduğu için orjinaller yakın kesitte metre işi fitiller gayet rahat döner. sonuçta denemek sadece 20-25 tl ;D ;D ;D
bu arada fitiller halen orjinal ama yakında onlarıda değiştirebilirim (ebay sağolsun ;D )