7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,148,015
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
caglar tebrik dostum. kollarda çiddimisin kaça geliyolar bende ufakdan kaşiniyimmi birde aldigin jantlarin resmi var mi?

yok tertip ciddi değilim ya ;D ;D

getirmek sorun ,daha doğrusu ağırlıkları sorun...jantları almadım pahalı geldi.istersen sana alırız klasik mangels brezilya işi..16 ya 8 ofset ..nikelajlı..

Etiketler

çağlar' Alıntı:
yok tertip ciddi değilim ya ;D ;D

getirmek sorun ,daha doğrusu ağırlıkları sorun...jantları almadım pahalı geldi.istersen sana alırız klasik mangels brezilya işi..16 ya 8 ofset ..nikelajlı..

Çağlar jant işi sakat,gümrüklerde biliyolar işi,jant geldimi kolay kolay 80-90 dolara kanmıyolar,direk tezgaha alıyolar,yok TSE yok vergisi v.s baya bi can sıkıyo...

yayy kursat o lastık 170/180 alişiktir. bozmasin seni

caglar nıyetın varsa yarı fiyatina bulurum 8.5 inç

Teşekkürler Çağlar ve Erkan size güvenim olmasa zaten girmezdim boyle bişeye :smiley:
sanada STT ler hayıtlı olsun :smiley:

valla böyle giderse ben 3. set dah agresif bir çamur seti bile alabilirim ileride ;D bir yazlık bir kışlık bir de çamurluk ;D

Abartma Kürşat,naapıcan profesyonel yarışlaramı gircen :smiley:
Gerek yok,böyle rahat rahat takıl artık,eksiğinide giderdin,tamamdır artık ;)

dogru soyledin caglar bu hastalik biliyomusun.
enjektor diye yirtindim hallettim saglam turboya kafayı taktım onu cozup ınsa aliyim diyorum.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Abartma Kürşat,naapıcan profesyonel yarışlaramı gircen :smiley:
Gerek yok,böyle rahat rahat takıl artık,eksiğinide giderdin,tamamdır artık ;)

Saolasın Erkan bu lastik mevzularıma zaman ayırıp ilgilendiğin için.Fazlalıklardan da kurtulursak senin depoda rahatlar ;D bendede bir jant var 18 stepne biliyorsun, ama stepnenin üstündeki lastikle sendekiler farklı yani 5 jant 4 lastik saticaz

RedlinE' Alıntı:
enjektor diye yirtindim hallettim saglam turboya kafayı taktım onu cozup ınsa aliyim diyorum.

kanımca sne o araca insa takıp zorlarsan aks kesersin sürekli :smiley:

RedlinE' Alıntı:

Ya müco aalşkına naapıyosun o makinaylada gidip bu tip lastik alıyosun kardeşim.
Hani ciddi ciddi yarışlara katılsan eyvallah...

Bakın bi örnek veriyim size,isim ve araç sormayın,kavga çıkması ;D

Geçmiş zaman,arazideyiz boğuşuyoruz felan...
Adamın birinde bildik M/t ler var,başkalarındada var hepsi yürüdü gitti.
Bu çocuğa gazı verdiler bu gazla benden 117 ex aldı,iki hafta sonra aynı yerdeyiz.Hem çıkamadı hem aksı kesti... eeee nooldu şimdi?
Hocam lastik yüzünden kalan kimse yolda bırakılmıyor,bi şeklide çekilip çıkarılıyor,işin güzelliğide orda değilmi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR