7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,148,008

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çağlar selam ,
35 kaşıntısımı başladı ;D

tam benlikmiş 15 olsalar ;D ;D ;D

coştum babalar tutmayın beni ;D ;D

procem 37 swamper
4,88 ayna mahrudi
heavy duty kollar
olan yükseltmenin üstüne 2 daha.arka kilit de geldi..

kimse elleşmesin kırdım kafayı :p :p :'( :-* :-* 8)

Tempus' Alıntı:
Ben ne vereyim eksperimiz erkan bey söylesin anlaşalım ;D

Hobaaa,beni karıştırmayın ;D kendi aranızda helledin işte.
3 aşağı beş yukarı belli yahu,üçe beşe bakmayın,çözün birbirinizin işini işte ;D

geçen yıl mayısta aldım.5000-7000 arası olmuştur..

kırığı,yırtığı yok ,sahibinden garaj tekeri ;D ;D

Görüntü010#1.jpg

çağlar kaç düşünüyorsun lastiklere? ve bu bf at ler asfaltta ne kadar ses yapiyor ?

çağlar' Alıntı:
coştum babalar tutmayın beni ;D ;D

procem 37 swamper
4,88 ayna mahrudi
heavy duty kollar
olan yükseltmenin üstüne 2 daha.arka kilit de geldi..

kimse elleşmesin kırdım kafayı :p :p :'( :-* :-* 8)
Tam coşmuşsun ;D ;D ;D
yakında dehşet bir şey çıkacak ortaya.

Tempus' Alıntı:
çağlar kaç düşünüyorsun lastiklere? ve bu bf at ler asfaltta ne kadar ses yapiyor ?

şaka bi yana 37 bogger falan beni aşarda ciddi olarak 35 hazırlığındayım..ilk başta bu lastikler kenarda jantlarıyla dursun dedim ama..yeni bulduğum mangels 16 jantların 5 tanesine 1800 lira istediler..5 de 35 lastik alsak oldumu nerdeyse 4000 lira ..
fazla oldu, gereksiz oldu gibi..
fiyat hakkında bir düşüncem yok ..erkan bir söylesin ne der bilelim..sıfırını biliyoruz bunlar ne eder..lastikler yumuşak tertemiz.ses konusundada 10 senedir bundan başka at lastik kullanmadım,diğerlerini bilmiyorum ama bence çok sessiz.
uzun yolda 170-180 müdür gibi gidiyorlar.karda,ıslak asfalt ve kumda süper.çamur berbat..

cihanülker' Alıntı:
çağlar nerden aldın leyn kilit ,arkaya :D

baba bir firma bağladım amerikadan tertemiz profesyoneller.ne dersem tutarını öyle gösteriyorlar,istediğim kargoyla gönderiyorlar..

herifle yazıştım arb yapsak nasıl olur dedim,bırak arb yi ben sana bi kilit yollayım tık sesi çıkmaz,evladiyelik kullan dedi.powertrax marka yeni çıkmış..ups kargo dahil 600 dolar, parayı gönderdim 2.günün sabahı elime geldi.
dişli yazmış tutarınıda 80 dolar yazmış kapıya geldi..her tür parça var..istersen diffrensiyeli (orta göbek) heavy duty halde tüm dişlileriyle ve senin istediğin ayna mahrudi oranında (4,88-5,29) hazırlayıp içinede istediğin kilit tipini takıp yolluyorlar.ama biraz ağır oluyor 20-30 kg kadar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR