7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,148,005
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

çağlar' Alıntı:
baba bir firma bağladım amerikadan tertemiz profesyoneller.ne dersem tutarını öyle gösteriyorlar,istediğim kargoyla gönderiyorlar..

herifle yazıştım arb yapsak nasıl olur dedim,bırak arb yi ben sana bi kilit yollayım tık sesi çıkmaz,evladiyelik kullan dedi.powertrax marka yeni çıkmış..ups kargo dahil 600 dolar, parayı gönderdim 2.günün sabahı elime geldi.
dişli yazmış tutarınıda 80 dolar yazmış kapıya geldi..her tür parça var..istersen diffrensiyeli (orta göbek) heavy duty halde tüm dişlileriyle ve senin istediğin ayna mahrudi oranında (4,88-5,29) hazırlayıp içinede istediğin kilit tipini takıp yolluyorlar.ama biraz ağır oluyor 20-30 kg kadar.

peki 80 kasada povertraks ,denemişmi kardeş, yolda molda nasıl olacak ,manevrada

Etiketler

valla böyle giderse bende girmicem camel a , Derya abinin dediklerine göre bizim gibi büyük kasa araç oraya girdimi kaporta ezikleri çizikleri kaçınılmaz görünüyor

Bu hali bişey değil,bu hali baya bi lıght :D
Siz orayı birde kışın görün ;D
Aklınıza hangi araç geliyosa farketmez,maymuna dömüyor orda :D

cihanülker' Alıntı:
peki 80 kasada povertraks ,denemişmi kardeş, yolda molda nasıl olacak ,manevrada

sorun yok araştırdım takanlar var.mal elimizde zaten fırsat olunca takıcaz.

senin ön arb 2 günlük ups postayla 1200 dolara geliyor.5 günlük amerikanın iyi postasıyla (usps express ) 1000 dolar.

sağlık olsun müdür, bas bas paraları toyotayaaaa durumundayız ;D ;D ;D

biri kulağımızı çekse iyi olacak..

SDC' Alıntı:
Benim yöntemlerim farklı ;D ;D ;D

Mesela birisi eşiniz hanımefendiye bu harcamaları bire beş katılmış olarak anlatsa... :D :D :D

bire 5 anlatmaya gerek yok bire yarım bile söylesen kafidir. ;D ;D ;D

caglar tebrik dostum. kollarda çiddimisin kaça geliyolar bende ufakdan kaşiniyimmi birde aldigin jantlarin resmi var mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR