7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,933
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Yavv nedense Cihan abi bu gece aynı fikirdeyiz yoksa banada büyümü yaptın :smiley:)

ama kim ne derse desin 55 bin euroluk bir araç alacak kadar büçcem olsa defenderden başka araç almam buda şahsi düşüncem

İŞTE cvp burada zaten , 55, 000 euroluk jeep bütçem olsa : , ben aracımı 26,000 euroya almıştım o zmanki kur ile hepsi bu şimdide harcaya harcaya gidiyoruz aksesuar olarak bakalım nereye kadar :D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
kürşata sorun bakalım kaç para harcamış discoya şu ana kadar ? :D

ariza vs gibi seylere harcadigim toplam 2000 i gecmez, arazi modifikasyonuna harcadigim yeni lastik+ jantlar dahil 10 000 civarina geldi

acemi80' Alıntı:
Bütün mesele gelip arabayı nerede ve ne amaçla kullanacağına dayanıyor. Senin gibi iş adamı ise tabiki bu araba yaramaz. Ama kırk yılda bir şehirler arası gidiyor ve gününü dağda geçiriyorsada senin araba yaramaz.

Netice olarak kullanım amacına uygun olanı en iyisi. Benim araba emekli oyuncağım. 6 liraya aldım 4 lira harcadım aldığım günden beride beni yolda bırakmadı.
Hocam 4 lira neden harcadın onuda belirtte yanlış anlaşılmasın :smiley:

acemi80' Alıntı:
Bütün mesele gelip arabayı nerede ve ne amaçla kullanacağına dayanıyor. Senin gibi iş adamı ise tabiki bu araba yaramaz. Ama kırk yılda bir şehirler arası gidiyor ve gününü dağda geçiriyorsada senin araba yaramaz.

Netice olarak kullanım amacına uygun olanı en iyisi. Benim araba emekli oyuncağım. 6 liraya aldım 4 lira harcadım aldığım günden beride beni yolda bırakmadı.

hocam boluda ihale yoluyla satılık bir series vardı 4 ihale ve kimse almadı 750 tl gibi komik bir rakama alınıcak belki daha ucuza pazarlığa kalmış ihale başlangıcı 1000 tl idi üzerinde mercedes dizel motor var ama araç çok kötü eğer elinde sadece kasa olan veya hurdaya ayrılmış bir series kullanılarak adam edilebilir. aklınızda bulunsun

yunus bager' Alıntı:
Yavv nedense Cihan abi bu gece aynı fikirdeyiz yoksa banada büyümü yaptın :smiley:)

ama kim ne derse desin 55 bin euroluk bir araç alacak kadar büçcem olsa defenderden başka araç almam buda şahsi düşüncem

O araca (2010'a) 55 bin euro vermek bütçe mütçe değil direk vicdansızlık. O kadar da değil yani :smiley:

Abi genel olarak insanlarin dustugu yanilgi su, hangi araci alirsan al 10 yasinda ve daha eski aldigin fiyat o aracin fiyati degildir. Mesela discovery TD5 30 000 e aliyorsan en az 5000 de masraf etmeyi goze alman lazim, yada defender, 20 000 e aliyorsan en az 5000 harcaman lazim adam gibi yurumesi icin.

Benim esas dikkatimi ceken Defenderlerin piyasasinin dusecegi yerde luzumsuz yukselmesi. Full konforlu ve arazi donanimli v8 disco2 25 000 e 27 000 e gidiyor. 20 000 e v8 disco 2 on vincli satiliyor. V8 bir temiz defender almaya kalksan 35 000 den filan kapiyi aciyorlar

fastjunkie' Alıntı:
O araca (2010'a) 55 bin euro vermek bütçe mütçe değil direk vicdansızlık. O kadar da değil yani :smiley:
Onurcum tam arazi aracı o paradan aşaya kat tane 0 km araç biliyorsun eş değeri rubicon aman şimdi bana caponlardan örnek verme

yunus bager' Alıntı:
Hocam 4 lira neden harcadın onuda belirtte yanlış anlaşılmasın :smiley:

Benim oğlan motorunu yaktı 1.5 ona harcadım diğerleride ilk aldığımda komple boyattım vs. bakımına harcadım hepsi o

kürşat , 5 adet lastik , jant , vinç , tamponlar , bunların montajı , yükseltme kiti ,telsiz ve anten , yan koruma barı , gerisine sen devam et , stepneyi yukarı taşıma ,işçilik ??????????

cihanülker' Alıntı:
BİR DAHA HESAPLA ,istersen kürşat arazi modifiye bölümünü ?

Dur hesapliyim abi

2000 5 stt lastik
700 5 16 lik jant
2000 on tampon vinc
1500 arka tampon, yan basamaklar alt korumalar
250 dif korumalar
1000 yukseltme kiti
600 orta kilit
200 iki sis lambasi
1000 chip uygulama
200 egr iptal orta susturucu iptal

9450 aklima gelenler, civatasi somunu zarti zurtu 10 000 i gecmistir.

off road aksesuarlarini yazmiyim heralde kompresor vinc kiti vs :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Onurcum tam arazi aracı o paradan aşaya kat tane 0 km araç biliyorsun eş değeri rubicon aman şimdi bana caponlardan örnek verme

55 euro'yu araziye sokmayı düşündüğün bir araca verdiğin için vicdansızlık oluyor zaten :smiley:
Hele ki Defender gibi daha taşa vurup da içinin acımayacağı şekilde kullanılacak bir araca.. Sonuçta Defender'ın felsefesi bu değil mi; Vur kır parçala ? (yine de takıl ;D ;D)
Ben Defender alsam, aman kıçı takıldı mı aman kapısı çizildimi diye düşünmek istemem. Ama 55bin euroluk araç alırsan da bu şekilde kullanamazsın, e ne manası kaldı o zaman ? Altındaki Defender da olsa 55 bin euro.

acemi80' Alıntı:
Benim oğlan motorunu yaktı 1.5 ona harcadım diğerleride ilk aldığımda komple boyattım vs. bakımına harcadım hepsi o
22 Sene seri2 kullanmış biri olarak 2 seriesede o tarih boyunca aldığımız parça
1 dispiratör kapağı
1 firen merkezi
sadece bundan ibaret
defenderlere ne harcadınız diye sormayın :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR