7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,920
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Benim bir vakit bulup Defender nedir Toyota nedir diye camiaya bir sunum yapmam gerekiyor galiba !!!!! son vardırdığım nokta Toyatıcılar daha bir fanatik. Defender la Toyotacıların canını okuyacağım !!!! en kısa sürede bir VX80 alıp Defender cıların canını okuyacağım eeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuçççççç 7/24 kapandı mevzuuu kalmadı

Etiketler

acemi80' Alıntı:
60 a vx100 alınır 40 harcanır binilir ;D ;D ;D ;D

hocam 35 liraya alınır ,standart hali ile binilir ,tenekelerden daha sağlam ve can emniyetin olur , ayrıca kapının önünde 2. 3. araba olmaz ,o senin dediğinide her babayiüit yapmaz yapamaz :D ,yoksa herkesin harcadığı paralar aşağı yukarı aynı , araziye hazırlamak için yapılandan bahsediyorum

cihanülker' Alıntı:
hocam 35 liraya alınır ,standart hali ile binilir ,tenekelerden daha sağlam ve can emniyetin olur , ayrıca kapının önünde 2. 3. araba olmaz ,o senin dediğinide her babayiüit yapmaz yapamaz :D ,yoksa herkesin harcadığı paralar aşağı yukarı aynı , araziye hazırlamak için yapılandan bahsediyorum

Bende 33'e alınmaz diyen arkadaşın yaptığı harcamadan bahsediyorum (Türkiyede tek örnek) :D :D :D

Aslında Fanatizmi bir tarafa bırakıp olayı değerlendirdiğinde 33 mal edilen araç şanzumanı ve motoru sıfır olan bütün bakımları yapılmış arazi için hazırlanmış bir araç olacak.

Senin teklif ettiğin araç ise 35 alıp 20 de araziye hazırlamak için harcadığında neredeyde maliyet iki misline yaklaşıyor.

Hatta bir başka açıdan değerlendirdiğinde 33 e arazi aracını hazırlar 20 ye de asfaltta binecek bir araba alırsa Senin arabanın maliyetine iki aracı olmuş olur :D :D :D

acemi80' Alıntı:
Aslında Fanatizmi bir tarafa bırakıp olayı değerlendirdiğinde 33 mal edilen araç şanzumanı ve motoru sıfır olan bütün bakımları yapılmış arazi için hazırlanmış bir araç olacak.

Senin teklif ettiğin araç ise 35 alıp 20 de araziye hazırlamak için harcadığında neredeyde maliyet iki misline yaklaşıyor.

hocam tabi burada elma ile armutu ayırmal lazım , birde işin bu boyutu var ,35 e aldığınız araca 4 tane lastik yeter ,tabi gireceğiniz yerleri abartmamak koşulu ile ,üzerinde her şey var ,klima vc , öteki araçta her şeyi kendin toplayacaksın ,kimle sanayide , sonra hasta olacaksın zırt pırt ,ufak tefek şeylerden kafayı sıyıracaksın hocam hiç gerek yok , defender defender dır ,yunus gibi binebiliyorsan bin gitsin , orjinal hali ile anlamında ,yok toplayacağım dersen illa çok param zamanımvar ,o zamanda yavuz kadar bilgin ,yunus kadar ustalığın , sağlam cebin olmalı ,bunlar benim edindğim tecrübeler , yoksa iş yaş ,her zaman yolda kalaya mahkumsun , 3 liraya 5 liraya uydurma toplanan araçlar ile

Ama senin verdiğin parayada bu araba alınır hem anahtar vurmadan yıllarca binilir.

vside.jpg

defsas_view.jpg

cihanülker' Alıntı:
hocam tabi burada elma ile armutu ayırmal lazım , birde işin bu boyutu var ,35 e aldığınız araca 4 tane lastik yeter ,tabi gireceğiniz yerleri abartmamak koşulu ile ,üzerinde her şey var ,klima vc , öteki araçta her şeyi kendin toplayacaksın ,kimle sanayide , sonra hasta olacaksın zırt pırt ,ufak tefek şeylerden kafayı sıyıracaksın hocam hiç gerek yok , defender defender dır ,yunus gibi binebiliyorsan bin gitsin , orjinal hali ile anlamında ,yok toplayacağım dersen illa çok param zamanımvar ,o zamanda yavuz kadar bilgin ,yunus kadar ustalığın , sağlam cebin olmalı ,bunlar benim edindğim tecrübeler , yoksa iş yaş ,her zaman yolda kalaya mahkumsun , 3 liraya 5 liraya uydurma toplanan araçlar ile
35'e al 4 lastik yeter kısmı hariç
Tamamiyle katılıyorum

acemi80' Alıntı:
Ama senin verdiğin parayada bu araba alınır hem anahtar vurmadan yıllarca binilir.

hocam 42 000 euro bu araba , ayrıca araba değil kamyonet , benim arabadaki aksesuarları ve donanımı bu arabaya takarsan bu arabanın maliyeti bana ,57,000 euroya gelir ,sen merak etme ,ben biliyorum hepsini ,ayrıca 57 000 euroya maledeceğim bu arabayla , bir yola gidilmez ,yani benim tarzım değil , puma motorlu olması lazım ( YANİ 130 BEYGİR GALİBA ), anlatamadığım şeyde bu işte , bu paraları vereceksen günah , 2. araba olarak , seninki gibi alrım bir tane vur patlasın çal oynasın hesabı yaparım ,defender bu zaten abartmaya gerek yok :D

cihanülker' Alıntı:
hocam 42 000 euro bu araba , ayrıca araba değil kamyonet , benim arabadaki aksesuarları ve donanımı bu arabaya takarsan bu arabanın maliyeti bana ,57,000 euroya gelir ,sen merak etme ,ben biliyorum hepsini ,ayrıca 57 000 euroya maledeceğim bu arabayla , bir yola gidilmez ,yani benim tarzım değil , puma motorlu olması lazım ( YANİ 130 BEYGİR GALİBA ), anlatamadığım şeyde bu işte , bu paraları vereceksen günah , 2. araba olarak , seninki gibi alrım bir tane vur patlasın çal oynasın hesabı yaparım ,defender bu zaten abartmaya gerek yok :D
Yavv nedense Cihan abi bu gece aynı fikirdeyiz yoksa banada büyümü yaptın :smiley:)

ama kim ne derse desin 55 bin euroluk bir araç alacak kadar büçcem olsa defenderden başka araç almam buda şahsi düşüncem

Bütün mesele gelip arabayı nerede ve ne amaçla kullanacağına dayanıyor. Senin gibi iş adamı ise tabiki bu araba yaramaz. Ama kırk yılda bir şehirler arası gidiyor ve gününü dağda geçiriyorsada senin araba yaramaz.

Netice olarak kullanım amacına uygun olanı en iyisi. Benim araba emekli oyuncağım. 6 liraya aldım 4 lira harcadım aldığım günden beride beni yolda bırakmadı.

cihanülker' Alıntı:
şarzım bitebilir her an , yunus inan bana standart 100 toyota, ya 4 lastik çak , senin girdiğin çıktığın yerlerin hepsine girer çıkar kardeş ,sonuçta offroad yarışına girmiyoruz ,dağa bayıra geziye gidiyoruz
Yok abi okadarda değil bizim burda bitane var sendekinin aynısı biraz didikledim yok abi defenderin standart hali kadar iş yapmaz
80 kasa deseydin bırazdaha uyardı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR