7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,745
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Hoşgeldiniz Hocam :smiley:
Cihan'da geldi,umarım diğerleride ulaşmıştır.
Merakla foto ve anıları bekliyoruz :smiley:

Etiketler

millet günaydın ,hocam sağ salim eve dönmene sevindim , ekipbin devamıda yolda ,öğlen 3 ibi ulaşırlar evlerine , çok renkli, çok zevkli, güner geçirdik, ekip ruhunun nasıl olduğunu gördük, yolda kalmadık, hep yürüdük , marka farkı olmaksızın bütün araçlar çok iyi gitti ve geldi, ben tam tutamadım ama yaklaşık 4000 km olması lazım ,dağlarda kaybolduk, yollar kardan kapalı diye , 500 km fazladan dağlarda gezdik , kısacası hayatımda unutamayacağım bir gezim daha oldu, bu arada tarık kardeşime çok teşekkürler ,bizi öyle bir ağırladıkı ,anlatamam detayları resimleri paylaşırız hele biraz kendime geleyimde :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hoşgeldiniz Hocam :smiley:
Cihan'da geldi,umarım diğerleride ulaşmıştır.
Merakla foto ve anıları bekliyoruz :smiley:

Saolun arkadaşlar gezi tek kelime ile mükemmel geçti. Büyük bir manevi haz duyduk dönüşte çok eğlendik.Tarık ve ailesinin misafir perverliğini unutmak mümkün değil. Bizim için aylarca konuşacak malzeme çıktı.

Not: Txyx cular fazla konuşmasın yeterince belge arşivlerimize stoklanmıştır.

sağ salim dönmenize çok sevindim ya cihan abi sizin araçlar hava yapmış hep yolda mustafa abide hava basmış diyor lar varmı öyle bişe ;D
hocam ( ;D ethem abi ;D) elimden geleni yaptım sizleri memnun edebildimse ne mutlu bana her zaman için karsda olsun ığdırda olsun bir eviniz var unutmayın seneye ığdıra bekliyorum.
sizlerle bu projenin içinde olmak bana büyük bir keyf ve unutulmayacak anlar yaşattı iyiki bu ailenin içindeyim hepinizi çok seviyorum toyo araçlar hariç ;D ;D ;D şaka şaka onlar olmasa bu işin zevkide olmazdı

Evet ben Cihan'ın sayesinde son anda kuyruğundan yakaladım olayın...

Cihan Senin arabaya diyeceğim bir şey yok ama biraz dar ;D

Erenin arabanın içinde yerleşebilmek için gayretleri gözümün önünden gitmiyor. Erenle konuşmuştuk. bu arkadaşa söyleyelim bunu satsın Lada Niva alsın hiç olmazsa bundan sonraki yolculukları ferah ferah yaparız diye ;D ;D ;D

ulen tarık ulen tarık , doğru yolu bir gün sende bulacaksın inşallah ,her şey çok güzeldi eline sağlık fako dayıya selna benden :D ,, bu arada atıp tutmuşsun arka sayfalarda ,çektim mektim diye :D, hatırlatırım okul yolunda batan , bakanlığın dodge kamyonetini ,taaa tepeye kadar kim çıkardı o çamurda , karda, bir düşün bakalım , :D

acemi80' Alıntı:
Evet ben Cihan'ın sayesinde son anda kuyruğundan yakaladım olayın...

Cihan Senin arabaya diyeceğim bir şey yok ama biraz dar ;D

Erenin arabanın içinde yerleşebilmek için gayretleri gözümün önünden gitmiyor. Erenle konuşmuştuk. bu arkadaşa söyleyelim bunu satsın Lada Niva alsın hiç olmazsa bundan sonraki yolculukları ferah ferah yaparız diye ;D ;D ;D

hocam erenin halini bir koyayımda görsünler :D

cihanülker' Alıntı:
ulen tarık ulen tarık , doğru yolu bir gün sende bulacaksın inşallah ,her şey çok güzeldi eline sağlık fako dayıya selna benden :D ,, bu arada atıp tutmuşsun arka sayfalarda ,çektim mektim diye :D, hatırlatırım okul yolunda batan , bakanlığın dodge kamyonetini ,taaa tepeye kadar kim çıkardı o çamurda , karda, bir düşün bakalım , :D
kim kimi çekmiş :D yok abi ben öyle bişe demedim yaa aaa kim uyduruyo bunları :D ama konvoyun bütün yükünü benim garibanın sırtına vurdunuz ya belki onu demişimdir. :D :D :D süper geçti ama

Cihan senin yokluğunu çok çektik bura :D
Senin yokluğunda,sayısal üstünlüklerini kullanarak kafa göz girdiler ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Cihan senin yokluğunu çok çektik bura :D
Senin yokluğunda,sayısal üstünlüklerini kullanarak kafa göz girdiler ;D ;D
ya kardeşim yokmu sizinde böyle bi dükkanınız kendi dükkanınıza gitseniz ikide bir dağıtıp çıkıyorsunuz mekanı :D yok cihan yok öyle bişe uyduruyo bunlar
hocam diyor allahtan oralarda benim kara tren arıza felan yapmadı yoksa bu cihan abi beni trene bindirir düdüğüde kendi çalardı ama yapamadı hehehe ;D ;D ;D

Bizim mekan var yahu,oraya LR ciler zaten gelemediği içinm,biz deplasmana gelip aslanlar gibi çarpışıyoruz ;D ;D

işin içinde cihan abi var o olmasa ben bilirdim size ne yapacağımı :D :D cihan abi doğru yola geçmek istiyorumda araba elimizde kaldı ya alıyormusun ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR