7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,609
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Japon pazarının araçları farklı, size dandikleri kakalıyorlar iyilerini kendilerine alıyorlar ;D ;D ;D

Ben Toyota Surf getirtimiştim 2.4 turbo dizel, aslında bildiğin tek kapı sökülebilir tavanlı toyota hilux , ama heryerinde surf yazıyordu, hilux diye bişey yazmıyordu. Bu araçlardan avrupaya saılmıyordu, amerika ve avustralya için vardı sadece.
Bizde bitincede mısıra falan gidiyor.
her tarafta mitsubishi vardı ,şeref bu kasalar artık bizde üretilmiyor dedi ,( kamyonet)
her halde kalıpları bizden alıp mısır da üretime geçmişler.

Etiketler

Dur bide toyotacılara gaz verip yataım bende

dizel prado tertemiz 3000 pound ;D ;D ;D ;D

http://www.tradecarview.com/ja/used_car/japan%20car/toyota/land+cruiser+prado/3097875/photo/?sid=300&pn=2

Bu iyimiş 1800 pound 90 küsür binde tertemiz mişubişi ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.tradecarview.com/ja/used_car/japan%20car/mitsubishi/challenger/2970134/photo/?sid=300&pn=4

Bundan sonra kapısı şukadar burası bukadar anlamam arkadaş vx80 in dünyadaki piyasa değeri, yarım defender parası, pajero çeyrek defender parası, ona göre konuşun ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Acaba caponlardadad keçe ve flanşlar ucuzmudur bizde keçe 3 lira şanzıman şaft flanşı 30 lira :smiley:

Herkeze iyi geceler artık bir işim var yarasa saatine kadar kalamıyorum :smiley:
Evet Yunus Def 110 varken o 3 liralık aks göbeğindeki kapaklardan aldım (ufak siyah) 1 gün sonra 3'ü de çatladı. Değiştirmediğim orjinal olanı kaldı sadece. Artık bırak bence Defenderın parçası çok ucuz muhabbetini. En pahalı parça mercedestedir, aracın ömrünü dikkate alıp hesapladığında alayımızın parçalarından daha efektif çıkar sonuç...

discovery-V8' Alıntı:
Bu iyimiş 1800 pound 90 küsür binde tertemiz mişubişi ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.tradecarview.com/ja/used_car/japan%20car/mitsubishi/challenger/2970134/photo/?sid=300&pn=4
Günaydın ;D ;D ;D

Bu araç Pajero sport,
bizde satışa girmedi,
namı diğer L200 alt yapı ,üstüne kapalı kupa.

umutcelikel' Alıntı:
Evet Yunus Def 110 varken o 3 liralık aks göbeğindeki kapaklardan aldım (ufak siyah) 1 gün sonra 3'ü de çatladı. Değiştirmediğim orjinal olanı kaldı sadece. Artık bırak bence Defenderın parçası çok ucuz muhabbetini. En pahalı parça mercedestedir, aracın ömrünü dikkate alıp hesapladığında alayımızın parçalarından daha efektif çıkar sonuç...

Günaydıın ;D

O kapakları takan ustan varya ona benden selam söyle, LR ı bıraksın atarabası tamir etsin ;D ;D ;D ;D ;D

o kapaklar direk takılmaz takarsan çatlar, gres sızdırmayacak kadar sıkı geçmeleri kırılmayacak kadar sert olmaları gerekiyor, benim taktığım kapakları ne kırabilirsin ne sökebilirsin, yerinden ancak keserek çıkar.

Yöntemi çok basit , aynı silindir gömleği çakar gibi takılır yerine, zorlayarak sokarsan kırılır veya çıkar. bir kettle su ısıtırsın kaynayan suyu bir kaba boşaltırsın, kapaklarına içine atarsın, 5 dakika sonra rahatca yerlerine oturur hepsi, ne çatlar ne kırılır ne sökülür. Workshop manualda yazıyor bunlar ama okuyacak adam lazım ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:

Bir mercedes hikayem var, gerçek kendi yaşadığım G serisi hikayesi , yüz yüze anlatayım buradan yazamam ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Günaydın ;D ;D ;D

Bu araç Pajero sport,
bizde satışa girmedi,
namı diğer L200 alt yapı ,üstüne kapalı kupa.

E iyi işte beleş bu türkiyede olsa bende defenderla uğraşmam kırıldığı yere kadar orada çöpe ;D ;D

Günaydın :smiley:

Ne çok şey biliyosun sen Tonguç ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
...Yöntemi çok basit , aynı silindir gömleği çakar gibi takılır yerine, zorlayarak sokarsan kırılır veya çıkar. bir kettle su ısıtırsın kaynayan suyu bir kaba boşaltırsın, kapaklarına içine atarsın, 5 dakika sonra rahatca yerlerine oturur hepsi, ne çatlar ne kırılır ne sökülür. Workshop manualda yazıyor bunlar ama okuyacak adam lazım ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Günaydıın ;D

O kapakları takan ustan varya ona benden selam söyle, LR ı bıraksın atarabası tamir etsin ;D ;D ;D ;D ;D

o kapaklar direk takılmaz takarsan çatlar, gres sızdırmayacak kadar sıkı geçmeleri kırılmayacak kadar sert olmaları gerekiyor, benim taktığım kapakları ne kırabilirsin ne sökebilirsin, yerinden ancak keserek çıkar.

Yöntemi çok basit , aynı silindir gömleği çakar gibi takılır yerine, zorlayarak sokarsan kırılır veya çıkar. bir kettle su ısıtırsın kaynayan suyu bir kaba boşaltırsın, kapaklarına içine atarsın, 5 dakika sonra rahatca yerlerine oturur hepsi, ne çatlar ne kırılır ne sökülür. Workshop manualda yazıyor bunlar ama okuyacak adam lazım ;D ;D ;D ;D ;D
3 liralık kapak için bu kadar uğraşacaz mı??? Zaten yerlisi çok sert olduğu için çatlıyor, orjinalı yumuşak lastikti...Kodumun arabasında her parçanın 1000 ayrı kalitede olanı var. Askeriye o yerli malları alıyorsa onların da kafasına... :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri