7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,575,510
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
E iyi işte beleş bu türkiyede olsa bende defenderla uğraşmam kırıldığı yere kadar orada çöpe ;D ;D
Türkiye de var , 3-5 tane
geçen bir arkadaşa arıyorduk 2005 ti galiba,kaçırdık
sahibi 40 bin çekti ve satmış,
nasıl satılır anlamadım ama, neyse var heralde meraklısı.

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
3 liralık kapak için bu kadar uğraşacaz mı??? Zaten yerlisi çok sert olduğu için çatlıyor, orjinalı yumuşak lastikti...Kodumun arabasında her parçanın 1000 ayrı kalitede olanı var. Askeriye o yerli malları alıyorsa onların da kafasına... :smiley:))

Olm kaç defa sökücenki bunu , bir kere yap tam olsun bidaha niye kapak alasınki? yerlisi arjinali aynı kemik gibi sert bu parçanın uzun süre sökülmediyse yumuşamıştır.

Ama dandik parça konusu arabayıda kötü yapıyor bu doğru ve çok fazla taklit ve dandik parça var piyasada.

SDC' Alıntı:
Günaydın :smiley:

Ne çok şey biliyosun sen Tonguç ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Tonguç!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Adam tuvalette otururken benden aldığı LR Monthly'leri ve manuelleri okuyunca böyle oldu....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Daha 10 tanesi duruyor hatim edemedim , ama süper aletler var hele bir dakar projesi var freelander II hasta oldum.

Bu gün Tonguç la buluşabiliriz,
Ben yazılarıma dikkat edeyim biraz,
LR deki boru anahtarlarından birini yemeyeyim ;D

Boru anahtarı demişken,
LR avadanlık :
Çeşitli çapta boru ve diğer anahtarlar.
ön+arka şaft
akslar ve ekipmanları
Diff ,elek kabloları, vs.vs.vs.vs.vs.vs., 500 kg malzeme.

capon :
kontak anahtarı
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Tonguç!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Adam tuvalette otururken benden aldığı LR Monthly'leri ve manuelleri okuyunca böyle oldu....

Adam işte, orada bile boş boş oturmuyor ;D ;D ;D

Keşke sen de okusaydın da satmasaydın güzelim defenderi ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bu gün Tonguç la buluşabiliriz,
Ben yazılarıma dikkat edeyim biraz,
LR deki boru anahtarlarından birini yemeyeyim ;D

Boru anahtarı demişken,
LR avadanlık :
Çeşitli çapta boru ve diğer anahtarlar.
ön+arka şaft
akslar ve ekipmanları
Diff ,elek kabloları, vs.vs.vs.vs.vs.vs., 500 kg malzeme.

capon :
kontak anahtarı
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

japon da kontak anahtarı birde tanıdık çekici telefonu ;D ;D ;D LR da başka bir LR ı olan arkadaşının telefonu gerçi % 99 ihtimal eve kendiniz dönersiniz ama %1 intimal kayış gergi bilyası bozulur japon umutu arasınız gelir eve kadar çeker, (şimdi o gergidende yedek var elimde) eve dönünce mengene marifetiyle 1 saatte onarır yola çıkarsınız. ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Tonguç Bey,

İş çıkışı Şaşmaza AMC javeline bakıp bikaç foto çekecem. Gel sende, bi iki bira çakıp oradan Park Jaddesine ya da Drunk'a giderik, ne dersin?? Tayfa da katılır hem...

Uyabilir kaymakamlıkta vb. biraz işim var onları bitirince arayayım seni. ;)

Merhaba arkadaşlar bende eve döndüm. Geçmişe göz atıp geliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR