7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,034
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Acaba caponlardadad keçe ve flanşlar ucuzmudur bizde keçe 3 lira şanzıman şaft flanşı 30 lira :smiley:

Herkeze iyi geceler artık bir işim var yarasa saatine kadar kalamıyorum :smiley:

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Acaba caponlardadad keçe ve flanşlar ucuzmudur bizde keçe 3 lira şanzıman şaft flanşı 30 lira :smiley:

Herkeze iyi geceler artık bir işim var yarasa saatine kadar kalamıyorum :smiley:

iyi geceler yunus, flanşın parasını geçtim önce bulsunlarda ozaman parasına bakmıyorlar zaten ;D ;D ;D, vx 100 ön ayna mahruti, 3600 tl, koparmak için zorlamana gerek yok, standard lastikle 10 derece yokuşta hafif zorla eline geliyor, araba daha 4-5 yaşında , üstelik kırık aynamahruti ile yerinden kıprdatamıyorsun fellik fellik çekici aradık , bulduk ama yerimizi tarif edene kadar 3 saat geçti ;D ;D ;D

Biz karpuzu komple dağıttık eve kendim döndüm birde iki gün gezdim defenderle o halde ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
iyi geceler yunus, flanşın parasını geçtim önce bulsunlarda ozaman parasına bakmıyorlar zaten ;D ;D ;D, vx 100 ön ayna mahruti, 3600 tl, koparmak için zorlamana gerek yok, standard lastikle 10 derece yokuşta hafif zorla eline geliyor, araba daha 4-5 yaşında , üstelik kırık aynamahruti ile yerinden kıprdatamıyorsun fellik fellik çekici aradık , bulduk ama yerimizi tarif edene kadar 3 saat geçti ;D ;D ;D

Biz karpuzu komple dağıttık eve kendim döndüm birde iki gün gezdim defenderle halde ;D ;D ;D ;D

abi tarifi görüntülü yapsaydınız çekici 5 dk yanınızdaydı ;D ;D ;D

nerden nasıl dönüceğini falan anlamamıştır telefonda ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sizde arka stop ta 1 TL, ;D ;D ;D

yaw benim anlamadığım caponlar her araziye girdiklerinde aracın kapısını ve stop camlarını mı değiştiriyorlar ??? bizim araçların hep kapı ve stopları üzerinde duruyorlar da ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Biz karpuzu komple dağıttık eve kendim döndüm birde iki gün gezdim defenderle o halde ;D ;D ;D ;D
İngiliz bile anlamış gerçeği,
adada pajero koşturuyor ;D ;D ;D
darısı bizimkilerin başına ;D

altug onaran' Alıntı:
yaw benim anlamadığım caponlar her araziye girdiklerinde aracın kapısını ve stop camlarını mı değiştiriyorlar ??? bizim araçların hep kapı ve stopları üzerinde duruyorlar da ;D ;D ;D
Benim benzinliğe yanaştıktan sonra arka stop değiştirmek gibi bir huyum var ;D

altug onaran' Alıntı:
abi tarifi görüntülü yapsaydınız çekici 5 dk yanınızdaydı ;D ;D ;D

nerden nasıl dönüceğini falan anlamamıştır telefonda ;D

Çekici geldi sonunda ama 3 metre yukarı çekecek 20 cm yürüyor araba zonnnkkkk bir ses ve zıpama çekiciye zor çıkarttık ;D ;D ;D ;D

Dağıttığı yerdede daha ben ne orta kilit ne low kullanmamıştım o derece yani çok zor parkur ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ya şu capon mafyası yatmazmı abi nedir bunlardan çektiğimiz arabaları bozulur çekicilerle biz uğraşırız lambaları bozulur defenderdeki malzeme ve yedek parçadan isterler artık vazgeçin kardeşim yada peşimizden gelin defender olmazsa sizlerin yolda uzun süre gitmeniz mümkün değil diye düşünüyorum ve şahidim buna :D

ata036' Alıntı:
ya şu capon mafyası yatmazmı abi nedir bunlardan çektiğimiz arabaları bozulur çekicilerle biz uğraşırız lambaları bozulur defenderdeki malzeme ve yedek parçadan isterler artık vazgeçin kardeşim yada peşimizden gelin defender olmazsa sizlerin yolda uzun süre gitmeniz mümkün değil diye düşünüyorum ve şahidim buna :D
Biz yedek malzeme taşımıyoruz,

nasıl olsa yanımızda bir LR oluyor ,250-300 kilo yedek malzeme ile birlikte ;D ;D ;D

İngiliz bile anlamış gerçeği,
adada pajero koşturuyor ;D ;D ;D
darısı bizimkilerin başına ;D

o ondan değil be anam, internette araştır japonların 2. el ihraç ürünleri var örnek nipponauto.jp ben buradan 2 araba aldım zamanında, araçlar az km li çok temiz ama sağ direksiyon , y.zellanda, avustralya, ingiltere gibi ülkeler, bizdeki gibi değil direk şahıs olarak araç ithal edebiliyorsun, KKTC de var bu ülkeler içinde.

Senin araba kaç para biliyormusun ? 4 pajero 1 defender parası etmez o yüzden alıp kullanıyorlar, pul parasına yani japon araçları, vx80 i 2500 pounda alırsın, defender ingilterde en aşağı 10000 pound, bizdeki gibi değil durum. ;)

nasıl olsa yanımızda bir LR oluyor ,250-300 kilo yedek malzeme ile birlikte ;D ;D ;D

ah birde bijon anahtarlarımız denk gelse ;D ;D ;D gerçi bizim buji anahtarı sizin bijonları açar ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR