7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,114

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Benim Disco projesinin yapılmış hali :smiley:

http://www.sahibinden.com/1998_discovery_i_3_9_v8i-42WQQaXQQ22880499WQQpXQQdisplayitem?favorite=yes

Onur, bu da senin için, hem de düz vites :smiley:

http://www.sahibinden.com/sahibinden_temiz_land_rover_discovery_v8i-65WQQaXQQ22711737WQQpXQQdisplayitem

aslankurt72' Alıntı:
Yunus Arabanın noterden satışını yaptıysan;
1.Alan şahıs 1 ay içerisinde üzerine geçirmek mecburiyetinde aksi halde cezalı duruma düşer.Noter satışında bu tarihten önceki ceza vergi ..vb satıcıya bu günden sonrakilerde alıcıya aittir diye bir ibare bulunur dolayısıyla o şahıs öder.
2.Alan şahsın gerçekten üsteğmen olduğuna eminmisin.Sb.adam ne olur olmaz diye hemen devrini kendi üzerine alır ve OGS 'den kaçak geçerse kat kat fazla para ödeyeceğini bildiği için öyle bir hata yapmaz. üsteğmen sahteyse arabanı kirli işlerde kullanabilir.Birde noter satışı yapmadıysan o zaman yandı gülüm keten helva. Hemen arabam çalındı diye ihbarda bulun ödenmesi gereken vergi ve cezaları satarsan ancak karşılayabilirsin. ;D ;D ;D
Komutanım adam gerçekten üsteymen o zamanlar yurt dışında görev yapıyorum demişti benden 2 yaş kadar küçük yani 79yada 80 li hatta ben aracı satarken bana yaş olarak çok küçük göründüğünden abisi şöyle abisi böyle diye hitab ediyordum sonra sordum sen ne iş yaparsın diye oda üsteymenim demişti görünüşte benden 10 yaş küçük gibi görünüyordu vs.

noter şatışını tabiki yaptık adresi vs herşeyi bende var kızdığım konu 3,5 sene oldu benim haberim bile yok meğerse araç hala benim üzerimde yani bir ordu mensubuna yakışmayacak bir durum diye düşünüyorum ve araca ilk sattığım zamanlarda bazen raslıyordum şimdi hiç raslamıyorum acaba araç hala ondamı onuda bilmiyorum cezaları hep istambulda yemiş

Offroad Özlemi, Paintball ve Keşif (Yuvacık - 14.03.2010)
« : 14 Mart 2010, 22:42:23 »
Alıntı
Merhaba arkadaşlar belki izoff'dan birilerine denk geliriz ve muhabbet ortamı olur diye bu hafta sonu Kartal LütfiKırdar Hastanesinden arkadaşlarla yuvacık'a geçti Menekşe yayalası güzergahı üzerinde bir konaklama mekanına yerleştik şansa buradan takip ettiğim bazı arkadaşları yaylaya doğru intikal halinde gördüm tanışabilmeyi çok isterdim kısmet olmadı hızlı geçtiler umarım eğlenmişlerdir ama bir iki kare alabilmeyi çok isterdim bizde kendi eğlencemize daldık yürüyüş sırasında bir unımog gördüm belk, hurdaydı ama o hurdanın asaleti yeter.

Kim demiş düz dizel gitmezmiş ;D ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Benim Disco projesinin yapılmış hali :smiley:

http://www.sahibinden.com/1998_discovery_i_3_9_v8i-42WQQaXQQ22880499WQQpXQQdisplayitem?favorite=yes

E Nejatcım alsana bunu yapılacak bişey kalmamış zaten , sen 15 e boşunu alsan ancak bu paraya çıkar zaten. ::smiley:

Bu arada japon tayfası ayağınızı denk alın topunuzu keserim bak ona göre ;D ;D ;D

Kars yolcuları dönmedimi daha?

discovery-V8' Alıntı:
Bu arada japon tayfası ayağınızı denk alın topunuzu keserim bak ona göre ;D ;D ;D

Kars yolcuları dönmedimi daha?
Araç LR,
masa LR.
bıçakta LR markaysa korkumuz yok ;D ;D ;D
nasıl olsa ya kesmez yada sapından kopar ;D ;D ;D

kars yolcularından bir ayder fotosu

25789_369024158914_544458914_3634600_4902881_n.jpg

Bu arada bu mesajla kafa bulmuşsunuz , cevabını yazdık onuda koysaydınız, benim discoda yağ akıtan hiçbiryer yok, yeterki ustalarda benim gibi deneye yanıla bu işi kafaya taksın , ama işlerine geliyor bu modeller böyle hep sızdırır deyip çkıyorlar işin içinden.

4 defa arka yağ keçesi değiştirdim yağ sızıntısı durmadı, her defasında tekrarladı, LR bülteni var oraya yazmış adam keçe süreki arıza yapmaya devam ediyorsa flanş aşınmıştır onuda keçeyle değiştirin diyor, flanş dediğimiz paçada keçeden ucuz. Rasgele gördüm bülteni, ertesi gün kendim değiştirdim sızıntı mızıntı tarih oldu. ;D ;D

foremost' Alıntı:
aracım 93 model defender orta aktarma kutusundan yağ sızıyordu ustaya götürdüm vidaların geşek oldugunu ve yağın fazla doldurulmuş olduğunu vidaları sıktıklarını söylediler ancak bugun tekrar baktım damlama aynı yerden devam ediyor bu konuda yardımınız olursa sevinirim saygılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Araç LR,
masa LR.
bıçakta LR markaysa korkumuz yok ;D ;D ;D
nasıl olsa ya kesmez yada sapından kopar ;D ;D ;D

Eğer ingiliz ise keser korkma , ostim malıysa sahibini keser ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR