7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,924

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Dağılın uleeyynn Allahın caponları sizi :mad:

Gidin t*y*t sayfasında yapın dedikodumuzu...

Yapa yapa bitiremediniz, ne bitmez kuyruk acınız varmış yahu...

Allah yardımcınız olsun, bu kompleksle yaşamak zor olmalı :(

Ayrıca üstü kapalı konuşanları yiyorsa açık konuşmaya davet ediyorum :mad:

Hadi bakayım alın voltanızı, Allah Allah çattık yaa :mad: :mad: :mad:

sonradan gelen sızsınız
cogunluk bızdee
verın arkadasın cıkısınıı
sızın boru aksam oterrr
ıstıla gerceklesmıstırrr

SDC' Alıntı:
Dağılın uleeyynn Allahın caponları sizi :mad:

Gidin t*y*t sayfasında yapın dedikodumuzu...

Yapa yapa bitiremediniz, ne bitmez kuyruk acınız varmış yahu...

Allah yardımcınız olsun, bu kompleksle yaşamak zor olmalı :(

Ayrıca üstü kapalı konuşanları yiyorsa açık konuşmaya davet ediyorum :mad:

Hadi bakayım alın voltanızı, Allah Allah çattık yaa :mad: :mad: :mad:

RedlinE' Alıntı:
sonradan gelen sızsınız
cogunluk bızdee
verın arkadasın cıkısınıı
sızın boru aksam oterrr
ıstıla gerceklesmıstırrr

SDC' Alıntı:
Çoğunluk sizde ama güç bende hadi bakayım ;D

Sevtap abla bağırmadan konuşuyor :eek: sessiz sessiz oynuyorduk ::smiley: sizin sokakta ??? eskiden bizimdide buralar ;D ;D ;D

hani vardir ya yaşli teyzeler durmadan bagirip kovar topu keserler.

ne güzel yazmiyordum genemı yazmasam acaba yavuz abi giderse bende yazmiyim bari baksana al misketlerinin ver bebeklerimi durumu var.

RedlinE' Alıntı:
kerım abı ızmıt gurubu ıyı olabılır bu konuda nede olsa hemşerılerım ha bır yanlış yapmışlar almıslar ıngılızı ama olsun
Hiç merakım yok ama neden olmasın Mücahit ver gazı soğucaga gelsinler :smiley:) ben havalı tüfekle gelirim

yunus bager' Alıntı:
Ya aslında gelen kağıtta yazıyor noter satış varsa eğer dilekce vs bilmemne adresine gönderin falan filan benim derdim başka serefsiz kaç sene geçmiş benim haberim bile yok araç hala bendeymiş ona kafam bozuluyor hemide çapulcunun biride değil koskoca üsteymen
Yunus Arabanın noterden satışını yaptıysan;
1.Alan şahıs 1 ay içerisinde üzerine geçirmek mecburiyetinde aksi halde cezalı duruma düşer.Noter satışında bu tarihten önceki ceza vergi ..vb satıcıya bu günden sonrakilerde alıcıya aittir diye bir ibare bulunur dolayısıyla o şahıs öder.
2.Alan şahsın gerçekten üsteğmen olduğuna eminmisin.Sb.adam ne olur olmaz diye hemen devrini kendi üzerine alır ve OGS 'den kaçak geçerse kat kat fazla para ödeyeceğini bildiği için öyle bir hata yapmaz. üsteğmen sahteyse arabanı kirli işlerde kullanabilir.Birde noter satışı yapmadıysan o zaman yandı gülüm keten helva. Hemen arabam çalındı diye ihbarda bulun ödenmesi gereken vergi ve cezaları satarsan ancak karşılayabilirsin. ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_1987_model_acil_sahibinden_satilik-45WQQaXQQ22675992WQQpXQQdisplayitem

Nejat Abiyyyyyy
Al sana dizel projesi için 110...Daha da ucuza bularsan ben alacam sana.

Mekaniği sağlam olacak dedik, senin gösterdiğin arabaya bak. Bunu alacağıma 4 bin TL'ye MKE'den alırım aynı masrafı çıkartır.

RedlinE' Alıntı:
t 14 bizimkilerle atmiş.
Birde şu vivli şok olayini çok tartiştik. karar bir işe yaramiyor neden?
kurşun zaten namlunun ucuna gelene kadar hizina ulaşiyor namlunun ucunda donmeye çalişiyor orda kayip olusuyor. ha derseniz yerli fiseklerde isabet atti anlarim ama menzil artmaz azalir abicim.

Mücoo,yok hayatım.
Şimdi tabi burda bu işin üstadları varken yanlış bişey söylemekte istemiyorum.
Etkili menzilde kullanılan fişeğin etkisi var.(federal,remington gibi genel kabul görmüş fişekler)
Bunun dışında yivli şokunda etkisi var.Haa bu etki seni keser yada kesmez başka kanu,fakat etkisi olduğu kesin.Fakat dediğim yivli şok kanunen yasak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR