7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,400

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
kerim abi iyi yolculuklar

abicim uçağa nasıl binicen ;D ;D ;D binmek için alkolda alamazsın şimdi ;D
Çantanın içi full dolu, ;D ;D ;D
zaten daha binmeden zombi olurum ,
bir ara hatırlatında uçak maceralarımı anlatayım ;D ;D ;D
herkes inipte beni ancak hosteslerin indirdiğini falan ;D ;D ;D

bizim araca bunları taksak nasıl olur sizce ;D

[attachment=1]

SL370492.jpg

altug onaran' Alıntı:
2" get + 2" spacer bu hali için yeterli ;D ek olarakta kardan şaft ve 3 derecelik caster correction burç başka bir şeye gerek yok gibi ;D

tabi ustalarında yorumu önemli
Şuna bir açıklık getireyim
aracı sadece off roaddda kullanacaksan 4" yükseltme başka bişey yaptırmaya gerek yok
ama hem cadde hemde arazi diyorsan derecelikol bu kolu takınca mecbuler kardan şajt gerekiyor yoksa dereceli kol takmadıysan kardan şafta gerek yok + ismini bilmiyorum öndeki çapraz gergi kolununda aşaya alınması gerekiyor

yunus bager' Alıntı:
Şuna bir açıklık getireyim
aracı sadece off roaddda kullanacaksan 4" yükseltme başka bişey yaptırmaya gerek yok
ama hem cadde hemde arazi diyorsan derecelikol bu kolu takınca mecbuler kardan şajt gerekiyor yoksa dereceli kol takmadıysan kardan şafta gerek yok + ismini bilmiyorum öndeki çapraz gergi kolununda aşaya alınması gerekiyor

abi zaten 2" yükseltme mevcut buna ek olarak 2" get demiştim. lastikler jantı ortalayınca üstte yaklaşık 5 cm kadar boşluk var şuan dodikte kullanılacağı için yeterli yer çıkıyor. üstüne takmadan kollar hakkında yorum yapamıyacam ama mutlaka modifiye gerekicektir. zamanı gelince detaylı düşünürüz ;D

şimdilik anca yanına koyabiliyoruz :(

Kerim İyi yolculaklar.

Aslankurttan da tavsiye al ;D ;D ;D Beyrutta askeri ateşe iken Mısır maceralarıda olmuştu. ;D

Cihan, hi-Jack 48" yeter sana.

Altuğ, o lastikler kaç inç? 32? 33?

Yunus, 4" yükseltme nasıl oluyor? 2" yay ve amortisör + 2" de şase kupa arası get ile mi?

acemi80' Alıntı:
Kerim İyi yolculaklar.

Aslankurttan da tavsiye al ;D ;D ;D Beyrutta askeri ateşe iken Mısır maceralarıda olmuştu. ;D
emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar :smiley:

Kerim abi iyi yolculuklar şimdiden.
Teşekkürler ;D ;D ;D
Mete abi tavsiyeni dikkate alacağım ama artık zaman kalmadı,
ben son hazırlıkları yapıp yatıyorum herkese iyi geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR