cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
sedat sen ne zaman dnüyorsun türkiyeye
hsbasar' Alıntı:Ben varım ;D
sedat sen ne zaman dnüyorsun türkiyeye
hsbasar' Alıntı:Ben varım ;D
cihanülker' Alıntı:sedat sen ne zaman dnüyorsun türkiyeye
hsbasar' Alıntı:Mete hocam senin için bir fotoğraf daha ekledim galeriye
nkurtkaya' Alıntı:Bu sıralar 7/24'ün ayarı bozuldu, herkes biryerlere gidiyor geliyor. Takım 2 gün yerinde duramadı
acemi80' Alıntı:Emektarlarmı? ;D gördüm.
Benim ilgimi çeken bakırcıular çarşısındaki eşyalardaki selçuklu desenleri. yolun sağında solunda bulunan malzemeler büyük ihtimalle tarihi bir yerden sökülmüş veya taklidi yapılmış eskitilmiş eşyalar. Üzerindeki desenler Rumi desen 13.yy Selçuklu deseni ve 17.yy öncesinde Osmanlı atölyelerinde de kullanılmış desenler. Özellikle Kanuni nin Mısır seferinden sonra getirdiği Tebriz ustalarının çizimlerinin ana teması. (benimde hocalığım tuttu ;D)
Özetle çok güzel parçalar.
Cihan gibi bir otelim olsa o iki parçayı getirtir lobiye asardım.
hsbasar' Alıntı:17 Mart gecesi döneceğim.
Sen bugün bütün gün yoktun bende benim arabanın işini bitirdin sandım ;D
Mete hocam senin için bir fotoğraf daha ekledim galeriye
nkurtkaya' Alıntı:Bu sıralar 7/24'ün ayarı bozuldu, herkes biryerlere gidiyor geliyor. Takım 2 gün yerinde duramadı
acemi80' Alıntı:Emektarlarmı? ;D gördüm.
Benim ilgimi çeken bakırcıular çarşısındaki eşyalardaki selçuklu desenleri. yolun sağında solunda bulunan malzemeler büyük ihtimalle tarihi bir yerden sökülmüş veya taklidi yapılmış eskitilmiş eşyalar. Üzerindeki desenler Rumi desen 13.yy Selçuklu deseni ve 17.yy öncesinde Osmanlı atölyelerinde de kullanılmış desenler. Özellikle Kanuni nin Mısır seferinden sonra getirdiği Tebriz ustalarının çizimlerinin ana teması. (benimde hocalığım tuttu ;D)
Özetle çok güzel parçalar.
Cihan gibi bir otelim olsa o iki parçayı getirtir lobiye asardım.
cihanülker' Alıntı:arabaya hijack alacağım ,kaç inç almalıyım ,arkadaşlar ?
cihanülker' Alıntı:sedat bugün vecihi usta beni aradı araba ne zman geliyor diye bende anlattım durumu sahibi libyada dedim ,bilmiyordum ahmette vekalet olduğunu ama kısmet alıcıda senle konuşmak istedi irtibata geçecekler bana göre % 90 bitti gibi problem yok
hsbasar' Alıntı:Hayırlısı olsun. Benimle konuşmalarına gerek yok. Ahmet usta araçla ilgili herşeyi biliyor, bütün detayları verebilir. Keşke onun telefonunu verseydin.
İş Nejat beye kaldı. ;D
G4 bagajın fotoları da geldi bugün, ben dönünce detayları ekleyip boyayacağız.
hsbasar' Alıntı:İnternet gene yavaşladı, bir türlü cevap yazamıyorum
48" al, aynı soruyu bende sormuştum 60" hiçbiryere sığmıyormuş. 48" de zaten çok büyük ve yeterli
Hayırlısı olsun. Benimle konuşmalarına gerek yok. Ahmet usta araçla ilgili herşeyi biliyor, bütün detayları verebilir. Keşke onun telefonunu verseydin.
İş Nejat beye kaldı. ;D
G4 bagajın fotoları da geldi bugün, ben dönünce detayları ekleyip boyayacağız.