7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,120,363

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
sedat sen ne zaman dnüyorsun türkiyeye

17 Mart gecesi döneceğim.
Sen bugün bütün gün yoktun bende benim arabanın işini bitirdin sandım ;D

Mete hocam senin için bir fotoğraf daha ekledim galeriye

Bu sıralar 7/24'ün ayarı bozuldu, herkes biryerlere gidiyor geliyor. Takım 2 gün yerinde duramadı :smiley:

hsbasar' Alıntı:

Emektarlarmı? ;D gördüm.

Benim ilgimi çeken bakırcıular çarşısındaki eşyalardaki selçuklu desenleri. yolun sağında solunda bulunan malzemeler büyük ihtimalle tarihi bir yerden sökülmüş veya taklidi yapılmış eskitilmiş eşyalar. Üzerindeki desenler Rumi desen 13.yy Selçuklu deseni ve 17.yy öncesinde Osmanlı atölyelerinde de kullanılmış desenler. Özellikle Kanuni nin Mısır seferinden sonra getirdiği Tebriz ustalarının çizimlerinin ana teması. (benimde hocalığım tuttu ;D)

Özetle çok güzel parçalar.

Cihan gibi bir otelim olsa o iki parçayı getirtir lobiye asardım.

acemi80' Alıntı:
Emektarlarmı? ;D gördüm.

Benim ilgimi çeken bakırcıular çarşısındaki eşyalardaki selçuklu desenleri. yolun sağında solunda bulunan malzemeler büyük ihtimalle tarihi bir yerden sökülmüş veya taklidi yapılmış eskitilmiş eşyalar. Üzerindeki desenler Rumi desen 13.yy Selçuklu deseni ve 17.yy öncesinde Osmanlı atölyelerinde de kullanılmış desenler. Özellikle Kanuni nin Mısır seferinden sonra getirdiği Tebriz ustalarının çizimlerinin ana teması. (benimde hocalığım tuttu ;D)

hsbasar' Alıntı:
17 Mart gecesi döneceğim.
Sen bugün bütün gün yoktun bende benim arabanın işini bitirdin sandım ;D

sedat bugün vecihi usta beni aradı araba ne zman geliyor diye bende anlattım durumu sahibi libyada dedim ,bilmiyordum ahmette vekalet olduğunu ama kısmet alıcıda senle konuşmak istedi irtibata geçecekler bana göre % 90 bitti gibi problem yok :D

acemi80' Alıntı:
Emektarlarmı? ;D gördüm.

hocam ankaradaki otel modern mimari olduğu için ağır kaçabilir antalyadaki otelede başka parçalar asıyoruz ,sağa sola :D :D :D :D

Emektarlarmı? ;D gördüm.

Hocam siz bakırları severim deyince bende Cengizin bakır ustasını çalışırken çektiği pozu ekledim.

Keşke o sokakları sizinle beraber dolaşma şansımız olsa. Yanından geçtiğimiz bu güzelliklerin değerini anlayamamışız meğerse.

İnternet gene yavaşladı, bir türlü cevap yazamıyorum :(

cihanülker' Alıntı:
arabaya hijack alacağım ,kaç inç almalıyım ,arkadaşlar ?

48" al, aynı soruyu bende sormuştum 60" hiçbiryere sığmıyormuş. 48" de zaten çok büyük ve yeterli

cihanülker' Alıntı:
sedat bugün vecihi usta beni aradı araba ne zman geliyor diye bende anlattım durumu sahibi libyada dedim ,bilmiyordum ahmette vekalet olduğunu ama kısmet alıcıda senle konuşmak istedi irtibata geçecekler bana göre % 90 bitti gibi problem yok :D

Hayırlısı olsun. Benimle konuşmalarına gerek yok. Ahmet usta araçla ilgili herşeyi biliyor, bütün detayları verebilir. Keşke onun telefonunu verseydin.

İş Nejat beye kaldı. ;D

G4 bagajın fotoları da geldi bugün, ben dönünce detayları ekleyip boyayacağız.

hsbasar' Alıntı:
Hayırlısı olsun. Benimle konuşmalarına gerek yok. Ahmet usta araçla ilgili herşeyi biliyor, bütün detayları verebilir. Keşke onun telefonunu verseydin.

İş Nejat beye kaldı. ;D

Hayırlısı olsun, Nejat abiyi everelim de sonra da kardeşe gelsin sıra :smiley:)

hsbasar' Alıntı:
İnternet gene yavaşladı, bir türlü cevap yazamıyorum :(

48" al, aynı soruyu bende sormuştum 60" hiçbiryere sığmıyormuş. 48" de zaten çok büyük ve yeterli

İş Nejat beye kaldı. ;D

çok sağol hi jak için , senin disco satılır dert etme :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR