7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,120,375

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

üzerinde çalıştığımız projenin son hali

önce araca göre zemin hazırlandı.

[attachment=1]

dış hatları ortaya çıktı

[attachment=2]

" ŞAFARİ ŞNORKEL "

[attachment=3]

[attachment=4]

yarın üst kısmı tamamlarız ;D

[attachment=5]

SL370526.jpg

SL370503.jpg

SL370519.jpg

SL370527.jpg

SL370500.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
DCPU'ya laf atmayı unutun.

Bu arada Müco'nun "mekik" tarzı aracında da ışıkları yanan fakat çalışmayan bir sürü alet vardı, onlar ne oluyor?

Ve Disco II Td5 için kimse ağzını açamıyor, çünkü günün hiçbir yerde batmayan kalmayan ve dozer gibi her yerden tek seferde geçen aracı oydu :smiley:
gene bana geldı ya konu ben yokken gecen sene canınız sıkılmıyodu dımı?
aslında nejat abı dogru soyluyo yonu gosteren saat ayarsız onu kasdedıyor heralde oda bır dert abıcım aku bası sok tak basla sola donmeye ama yapmak lazım dogru soyluyor.
teybın ayarı gıtcek ama zaten gıtcek yenı bır sey aldım manyakkkk onu eklıcekler

RedlinE' Alıntı:
gene bana geldı ya konu ben yokken gecen sene canınız sıkılmıyodu dımı?
aslında nejat abı dogru soyluyo yonu gosteren saat ayarsız onu kasdedıyor heralde oda bır dert abıcım aku bası sok tak basla sola donmeye ama yapmak lazım dogru soyluyor.
teybın ayarı gıtcek ama zaten gıtcek yenı bır sey aldım manyakkkk onu eklıcekler

abicim daha ne eklicen yaw yer kaldı mı ;D ;D ;D

suprız ama yararlı bırsey
ya hıc aklımda yokken soktu bızımkı aklıma kampanya varmıs gırısınden al verıyım takalım dedı
delı oldum

Pazar gezimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51036.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri