SDC' Alıntı:Ooo Mustafa Abi hoşgeldin
Adı 7/24 Land Rover'cılar ama burada da capon istilası var gördüğün gibi ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:Ooo Mustafa Abi hoşgeldin
Adı 7/24 Land Rover'cılar ama burada da capon istilası var gördüğün gibi ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:mustafa abinin binek arabasıda japon dikkatli ol ceanim , hatta bir arabası daha japon , hatta söylemeyeyim büyüsü kaçmasın
ufukozkan' Alıntı:gideyim istiyosan
SDC' Alıntı:Nolcak ki binek capon almış, ben de alırım. Asfaltta iyi değilsiniz diyen oldu mu ;D
Sen de caponlarla işbirliği yapa yapa kendini capon sanmaya başladın 8)
SDC' Alıntı:Nolcak ki binek capon almış, ben de alırım. Asfaltta iyi değilsiniz diyen oldu mu ;D
Sen de caponlarla işbirliği yapa yapa kendini capon sanmaya başladın 8)
ufukozkan' Alıntı:popomuz toyotaya alışdı valla 600 km yapdım Aralarda da kullanıyoruz Hadi hayırlısı
cihanülker' Alıntı:devam devam sana alacağız bir gerçek V8 makina ,öyle dötünü kaldıramayanlardan değil ,sessiz ve derinden gidenden .D
ufukozkan' Alıntı:beni aşar Ben bir garip keloğlanım var bir çaydanlığım hepsi o
cihanülker' Alıntı:müco yanan lambalar ne renkti kardeş ;D ;D ;D,
cihanülker' Alıntı:dedecim acelemiz yok antalyaya taşındığımızda alırız yahu 2 tane gezeriz ,sahilden sahilden beraber
nkurtkaya' Alıntı:DCPU'ya laf atmayı unutun.
Bu arada Müco'nun "mekik" tarzı aracında da ışıkları yanan fakat çalışmayan bir sürü alet vardı, onlar ne oluyor?
Ve Disco II Td5 için kimse ağzını açamıyor, çünkü günün hiçbir yerde batmayan kalmayan ve dozer gibi her yerden tek seferde geçen aracı oydu
cihanülker' Alıntı:............. ama DCPU lambası gerçekten yanıyorsa ,tc,vs valla billa çok üzülürüm , ...........
nkurtkaya' Alıntı:Sen üzülme, yanan ışık, akü şarj lambasıydı. Yani akü yeterince şarj olmuyordu, ki aküdür olmayabilir.
Kerim, bu göstergeler burada bulunmuyor mu?yazargezeryolçizer' Alıntı:Hadi ya desene ,alan 42 den sonra buda ,hepimizde var ;D ;D ;D
bu süper konsol için pajeronun efsanevi ,arazi göstergelerini de kullanabiliriz.
ingilterede 15 sterlin ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:bilirim