7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,119,960
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ooo Mustafa Abi hoşgeldin :smiley:

Adı 7/24 Land Rover'cılar ama burada da capon istilası var gördüğün gibi ;D ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
mustafa abinin binek arabasıda japon dikkatli ol ceanim , hatta bir arabası daha japon , hatta söylemeyeyim büyüsü kaçmasın :D

Nolcak ki binek capon almış, ben de alırım. Asfaltta iyi değilsiniz diyen oldu mu ;D

ufukozkan' Alıntı:
gideyim istiyosan :smiley:

Sen de caponlarla işbirliği yapa yapa kendini capon sanmaya başladın 8)

SDC' Alıntı:
Nolcak ki binek capon almış, ben de alırım. Asfaltta iyi değilsiniz diyen oldu mu ;D

Sen de caponlarla işbirliği yapa yapa kendini capon sanmaya başladın 8)

popomuz toyotaya alışdı valla :smiley: :smiley: 600 km yapdım Aralarda da kullanıyoruz Hadi hayırlısı :smiley: :smiley: :smiley:

cihanülker' Alıntı:
müco yanan lambalar ne renkti kardeş ;D ;D ;D,

DCPU'ya laf atmayı unutun.

Bu arada Müco'nun "mekik" tarzı aracında da ışıkları yanan fakat çalışmayan bir sürü alet vardı, onlar ne oluyor?

Ve Disco II Td5 için kimse ağzını açamıyor, çünkü günün hiçbir yerde batmayan kalmayan ve dozer gibi her yerden tek seferde geçen aracı oydu :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
DCPU'ya laf atmayı unutun.

Bu arada Müco'nun "mekik" tarzı aracında da ışıkları yanan fakat çalışmayan bir sürü alet vardı, onlar ne oluyor?

Ve Disco II Td5 için kimse ağzını açamıyor, çünkü günün hiçbir yerde batmayan kalmayan ve dozer gibi her yerden tek seferde geçen aracı oydu :smiley:

müconun arabasının her yeri lamba nejat hangisi ne işe yarar çözmek için önce kursa gidiyorsun :D, ben müconun arabasını çalıştıramıyorum uzay gemisi gibi, ama DCPU lambası gerçekten yanıyorsa ,tc,vs valla billa çok üzülürüm , demekki buda olmamış derim ,hoş yakında denemesini yapacaklar heytem abinin kardeşine aldılar heytem abi ,inciğini boncuğunu anlatır tarafsız duyarız , TD5 gelince hayatta inanmam ,iandıramassın ,gezide bir şey olmamıştır ama serviste faturası çıkar merak etme kardeş

cihanülker' Alıntı:
............. ama DCPU lambası gerçekten yanıyorsa ,tc,vs valla billa çok üzülürüm , ...........

Sen üzülme, yanan ışık, akü şarj lambasıydı. Yani akü yeterince şarj olmuyordu, ki aküdür olmayabilir.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hadi ya desene ,alan 42 den sonra buda ,hepimizde var ;D ;D ;D
bu süper konsol için pajeronun efsanevi ,arazi göstergelerini de kullanabiliriz.
ingilterede 15 sterlin ;D ;D ;D
Kerim, bu göstergeler burada bulunmuyor mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR