7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,120,044

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

sevtap seni ayrı tuttum onun içindir..

ufuk abim saol..ev taşıdım birton masraf (madi manevi)
sonrada dakika bir gol bir hırsız girdi eve..alarmdı ,kapıydı, kameraydı işleriyle uğraşıyordum..

yoruldum bunaldım çok.

saolun
, bu konudada tecrübemiz oldu yani..ne kalitede kapı taktırırsan taktır, girmek isteyen girebiliyor.

valla abicim aynen sana katılıyorum ,bu ne ya daha geçen 3 ay evvel yeni evli arkadaşımın evine girdiler ,düğünde takılan takıların hepsi ,kredi kartları , yeni alınan daha 500 km audi a3 gitti , arabayı 3 ay sonra şilede kafadan kazalı halde terk edilmiş olarak buldular vs vs bu ne ya ,insanların emeklerini çalıyorlar pis herifler

çağlar,
Geçmiş olsun kardeşim.Önemli bir şey almışlar mı ?
Hırsızlar yeni taşındığını bilen, güvenlik önlemleri alınmadan soyalım diyen civardan olabilir.

bizimkiler altıncıymış abi.bilgisayar kutusundaydı almamışlar,sehpada cep telefonu yanında toyotanın anahtarı (arabda aşağıda) ..

3-4 bin tutacak altın vardı onu almışlar sadece...birde karadeniz işi 14 lü.

yukarda tüfekler vardı 4 tane allahtan onlarıda görmemiş galiba.

cihanülker' Alıntı:
neyyyyyy iplikmiiiii boncuğuda biz oluruz sevsinler ,hangi arabayla dizecekmiş ,karpuzu patlatanlanmı ,yoksa duman çıkaranlanmı :D :D:D , ver gazı dede ver gazı dede atlayıp gelecek sonunda ,ben lastikleri filan söktüm at leri takacağım bari bir bahanemiz olur ,onlardan öğrendik lastik yoktu çıkamadık yürüyemedik , hesabı yapayım bari :D:D:D:D

Duaların kabul oldu bir günlüğüne geliyorum ankaraya hemen ipliğe dizip dönücem ;D ;D

ya cıhan abı arac satılacak yazma abıcım cok ıyı bır adam uzulsun ıstemem dıger def cıler gıbı dıgıl
saka bır yana harbı yazma
zaten gozden yedıler aracı muhahhaaa

RedlinE' Alıntı:
ya cıhan abı arac satılacak yazma abıcım cok ıyı bır adam uzulsun ıstemem dıger def cıler gıbı dıgıl
saka bır yana harbı yazma
zaten gozden yedıler aracı muhahhaaa

derya kardeşin aracı hakikaten çok güzel bende beğeniyorum ,o fiyata alınacak en ucuz arazi şeysi ,ama hastalıklar bitmez ,adamlar bilerekmi böyle araç yapıyorlar ne anlamadım , nazar değmesin araca :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR