ufuk abim saol..ev taşıdım birton masraf (madi manevi)
sonrada dakika bir gol bir hırsız girdi eve..alarmdı ,kapıydı, kameraydı işleriyle uğraşıyordum..
valla abicim aynen sana katılıyorum ,bu ne ya daha geçen 3 ay evvel yeni evli arkadaşımın evine girdiler ,düğünde takılan takıların hepsi ,kredi kartları , yeni alınan daha 500 km audi a3 gitti , arabayı 3 ay sonra şilede kafadan kazalı halde terk edilmiş olarak buldular vs vs bu ne ya ,insanların emeklerini çalıyorlar pis herifler
çağlar,
Geçmiş olsun kardeşim.Önemli bir şey almışlar mı ?
Hırsızlar yeni taşındığını bilen, güvenlik önlemleri alınmadan soyalım diyen civardan olabilir.
neyyyyyy iplikmiiiii boncuğuda biz oluruz sevsinler ,hangi arabayla dizecekmiş ,karpuzu patlatanlanmı ,yoksa duman çıkaranlanmı , ver gazı dede ver gazı dede atlayıp gelecek sonunda ,ben lastikleri filan söktüm at leri takacağım bari bir bahanemiz olur ,onlardan öğrendik lastik yoktu çıkamadık yürüyemedik , hesabı yapayım bari
ya cıhan abı arac satılacak yazma abıcım cok ıyı bır adam uzulsun ıstemem dıger def cıler gıbı dıgıl
saka bır yana harbı yazma
zaten gozden yedıler aracı muhahhaaa
ya cıhan abı arac satılacak yazma abıcım cok ıyı bır adam uzulsun ıstemem dıger def cıler gıbı dıgıl
saka bır yana harbı yazma
zaten gozden yedıler aracı muhahhaaa
derya kardeşin aracı hakikaten çok güzel bende beğeniyorum ,o fiyata alınacak en ucuz arazi şeysi ,ama hastalıklar bitmez ,adamlar bilerekmi böyle araç yapıyorlar ne anlamadım , nazar değmesin araca