7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,928

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Vergiden düşmüş hali mi 1500 :eek:
Yine makul. Efendi efendi kullansan da yakar mı V8 ;D

evet düşmüş hali 1040 tan çıktı 1500 e geçen sene bide benimki 95 en düşük vergili Disco I series 300 modeli, ruhsatta ES falan yazıyorsa yandın, v8i yazıyorsa kasko bedeli daha düşük.

Benim bu sene hepten düşecek diye umuyorum 16 yaşı devirdi, ama 96,97ve 98 in daha zamanı var, düzgün ayarlı lpg ile çok yakmıyor, örnek Onaranlar, ben servise gidip gelmekten lpgden soğudum çoğu zaman kullanmıyorum bile lpg yi, aldığımdan beri araba 1 kere lpg 20 kere arıza yaptı, ne hikmetse hepside garantisi dolar dolmaz.

discovery-V8' Alıntı:
evet düşmüş hali 1040 tan çıktı 1500 e geçen sene bide benimki 95 en düşük vergili Disco I series 300 modeli, ruhsatta ES falan yazıyorsa yandın, v8i yazıyorsa kasko bedeli daha düşük.

Benim bu sene hepten düşecek diye umuyorum 16 yaşı devirdi, ama 96,97ve 98 in daha zamanı var, düzgün ayarlı lpg ile çok yakmıyor, örnek Onaranlar, ben servise gidip gelmekten lpgden soğudum çoğu zaman kullanmıyorum bile lpg yi, aldığımdan beri araba 1 kere lpg 20 kere arıza yaptı, ne hikmetse hepside garantisi dolar dolmaz.

Valla en mantıklısı Hilux gibi duruyor ama, şu kilit işi canımı çok sıktı ya, ondan böyle afalladım.. O kadar para ver bi de üstüne kilit masrafı gelecek, eğer uzun soluklu kullanmaya niyetliysem.

cihanülker' Alıntı:
senin arabayamı kilit takacaksın onur ?????

Yok abicim, 4x4 Hilux alırsam. Kilit yok onda.. "eko" şimdi getirtiyor ya mesela, onun gibi.
Yavuz abinin koyduğu videodan sonra LSD 'ninbi işe yaramadığını gördüm, en azından arazide..
Ben bu aracı alırsam, 2 3 sene kır gezisi yapar sonra offroyta girişirim diye düşünüyorum yavaştan. Onun için de o kadar para vericem benim aracın üzerine ama kilit olmayacak ???

fastjunkie' Alıntı:
Yok abicim, 4x4 Hilux alırsam. Kilit yok onda.. "eko" şimdi getirtiyor ya mesela, onun gibi.
Yavuz abinin koyduğu videodan sonra LSD 'ninbi işe yaramadığını gördüm, en azından arazide..
Ben bu aracı alırsam, 2 3 sene kır gezisi yapar sonra offroyta girişirim diye düşünüyorum yavaştan. Onun için de o kadar para vericem benim aracın üzerine ama kilit olmayacak ???

4x4 hilüx , kilit,vinç,tampon,lastik,yükseltme, yaklaşık 20 binlarını yer benden söylemesi :eek: :eek:

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D Hocam Pick-Up'ın yeri ayrıdır bende ;D

Pick-Up ı bende seviyorum ama ben yaşını almış kalabalık ailesi olan biriyim. Genç adamda pick-up eğreti duruyor. (babasının veya şirketin arabasını kullanıyor gibi bir his uyandırıyor)

acemi80' Alıntı:
Pick-Up ı bende seviyorum ama ben yaşını almış kalabalık ailesi olan biriyim. Genç adamda pick-up eğreti duruyor. (babasının veya şirketin arabasını kullanıyor gibi bir his uyandırıyor)

Kamyoncu'luktan başka bunları da mı duyacaktım ;D ;D
Olsun hocam, vallahi yani bende yeri ayrı. Allah imkan ve ömür verirse ömrümün sonuna kadar 1 adet pick up'ım olur benim :smiley:)))
Ben yanlış yerde doğmuşum, Teksas'ta çiftçi olacakmışım da son anda şaşmış sanırım ;D ;D ;D
Bu arada, sahiden inanılmaz kullanışlı araçlar pick uplar. Biraz zaman geçirince kimse bırakamaz :smiley:)

cihanülker' Alıntı:
4x4 hilüx , kilit,vinç,tampon,lastik,yükseltme, yaklaşık 20 binlarını yer benden söylemesi :eek: :eek:

Deme abi deme.. ;D ;D ;D

Neyse zaten şu an sadece tavsiye alıyorum sizden. Sağolun valla abilerim, siz olmasanız Dodge S100'ü almıştım şimdi ;D ;D
Acele etmemek gerek, sonra pişman oluyorsun.

Ben derse kaçar, akşama görüşürüz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR