7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,896
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Bencede Onur'a bir grand Vitara ile araç üstü çadır en ideali olur.

Hocam çok para onlar insanın içi acıyor o para o arabaya değermi diye, Sıfır GV alacağıma 8-10 yaşında Cihanın araçtan alırım hiç değilse konforu heybeti kalitesi yeter.

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
ulen bulduk ya sana araç ,100 al geç ama 99-98 ,vergiden dolayı ,yok pahalı olur diyorsan ,al bir tane suzuki tamamdır ;),,heee kaşınıyorum bela dersen disco 2 td5 benim eski araba satılıktı alalım sana çok düzgündür ;D ;D

Abi yakıtı da var onun, bi de Yavuz abinin dediği de doğru, koccaman araç.. :eek:
Suzukileri de beğenmiyorum. Çok seçiciyim kahretsin ;D

http://www.sahibinden.com/ozel_hazirlanmis_off-road_araci-27WQQaXQQ14369688WQQpXQQdisplayitem

Sıfır olması şartmı Bunun üstüne birde çadır tamamdır

acemi80' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ozel_hazirlanmis_off-road_araci-27WQQaXQQ14369688WQQpXQQdisplayitem

Hocam bu çok güzelde babası eski araç aldırmaz bence Onura, bana kalsa güzel olmuş, herşeyi var .

acemi80' Alıntı:

hocam o kadar hazırlamışlar ama fotolardaki gibi anca kaldırıma çıkar ;D ;D ;D

boludaki bedevide ;D (zukinin sahibi ) aracı burdan almıştı yapılı olarak 3 defa diff dağıttı şimdi istanbulda özel diff yaptırıyor ;D alınca harcıyacağı parayla direk olarak gidip 98 model falan bir VX 100 alması çok daha mantıklı

altug onaran' Alıntı:
hocam o kadar hazırlamışlar ama fotolardaki gibi anca kaldırıma çıkar ;D ;D ;D

boludaki bedevide ;D (zukinin sahibi ) aracı burdan almıştı yapılı olarak 3 defa diff dağıttı şimdi istanbulda özel diff yaptırıyor ;D alınca harcıyacağı parayla direk olarak gidip 98 model falan bir VX 100 alması çok daha mantıklı

aynen katılıyorum ,35 liraya bulunur üstünede 10 lira veya max 15 liraya bomba gibi araç olur ;) ;)

cihanülker' Alıntı:
aynen katılıyorum ,35 liraya bulunur üstünede 10 lira veya max 15 liraya bomba gibi araç olur ;) ;)

abi zaten acelesi yok mutlaka uygun araç düşecektir. (tabi millet senin aracın son fotolarını görünce 80 ni bırakıp 100 dönecek gibi piyasa kızışıyor ;D ;D ;D )

cihanülker' Alıntı:

;D ;D ;D abi 25 alıp 37 ye maletmiyormuyduk direk 45 e çıktın sen ;D ;D ;D benim bile aklıma yatmıştı düz yol aracı olarak alayım diye ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR