7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,928

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D abi 25 alıp 37 ye maletmiyormuyduk direk 45 e çıktın sen ;D ;D ;D benim bile aklıma yatmıştı düz yol aracı olarak alayım diye ;D ;D ;D

yavuz benim araba 2004 model kardeş istersen bir göz at 2004 modeller çıplak kaça ?

o hesap doğru şaşmaz ben benimkini satıp bir tane yapacağım bakalım, 98 -99 alacağız fiyat max 28-35 arası üstünede 15 lira max harcanır ,listesi var

discovery-V8' Alıntı:
Hocam bu çok güzelde babası eski araç aldırmaz bence Onura, bana kalsa güzel olmuş, herşeyi var .

Bu seneler aslında iyi de Zuki'ye ısınamadım ben bi türlü..
Son gezilerin fotoğraflarından sonra, "0 Araca yazık tabi buralarda aslında" dedi kendisi ;D ;D
Aslında bi gün bi offroyta getiricem, onu anlayacak durumu :smiley:)

cihanülker' Alıntı:
onur benim arabayı satayım sana diyeceğim ama öğrenci işi değil ,kampüse girdinmi benim arabayla tam piyasa yaparsında ,baban ne der bilmem bu işe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abi hakkaten vx 100 bana 1 2 gömlek büyük gibi duruyor :smiley:))
Baş edemem ben o araçla, tek kişiyim burada, zebillah gibi gemi gibi araç, 7 kişilik ;D ;D
Bi de Hilux'un değerinden fazla aşmayı düşünmüyorum 2. el alacaksam. 29 -30 a gidiyor benim araç. Maksimum fiyat 29 30 yani 2. el için..

fastjunkie' Alıntı:
Bu seneler aslında iyi de Zuki'ye ısınamadım ben bi türlü..
Son gezilerin fotoğraflarından sonra, "0 Araca yazık tabi buralarda aslında" dedi kendisi ;D ;D
Aslında bi gün bi offroyta getiricem, onu anlayacak durumu :smiley:)

Yazık tabi sıfır araca ;D ;D

101_6039-1.jpg

fastjunkie' Alıntı:
Abi hakkaten vx 100 bana 1 2 gömlek büyük gibi duruyor :smiley:))
Baş edemem ben o araçla, tek kişiyim burada, zebillah gibi gemi gibi araç, 7 kişilik ;D ;D

aynen onur sana yakışan araç , cherokee var ya şu küçük modeller tavanında sis lambaları filan olan tam öğrenci model, bayılıyorum ,marka olarak değil ama görünüm olarak tam senlik

cihanülker' Alıntı:
yavuz benim araba 2004 model kardeş istersen bir göz at 2004 modeller çıplak kaça ?

o hesap doğru şaşmaz ben benimkini satıp bir tane yapacağım bakalım, 98 -99 alacağız fiyat max 28-35 arası üstünede 15 lira max harcanır ,listesi var

Son kaça olur sen onu söyle ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen onur sana yakışan araç , cherokee var ya şu küçük modeller tavanında sis lambaları filan olan tam öğrenci model, bayılıyorum ,marka olarak değil ama görünüm olarak tam senlik
Yok abi ne yaptın yaaa, tavşan'a benziyor onlar ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi ne yaptın yaaa, tavşan'a benziyor onlar ;D ;D ;D ;D

Sende ne bulsak beğenmiyon kardeşim ;D gel sana ballı Umutun ekmekçi kamyonundan alalım , az yakar çok kaçmaz ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sende ne bulsak beğenmiyon kardeşim ;D gel sana ballı Umutun ekmekçi kamyonundan alalım , az yakar çok kaçmaz ;D ;D

Evet öyle dayaklık bi durumum var ;D ;D ;D
Bj60 lar da çok eski ya. Hanım beni öldürür.. ;D ;D ;D
Disco 1' e ne diyon Yavuz abiciğim ??

fastjunkie' Alıntı:
Evet öyle dayaklık bi durumum var ;D ;D ;D
Bj60 lar da çok eski ya. Hanım beni öldürür.. ;D ;D ;D
Disco 1' e ne diyon Yavuz abiciğim ??

Abicim Disco 1 hem güzel hem ucuz ama en yenisi 98 model, hemde gerçek arazi şeysi pek problemi olmaz olan problemide ucuz yollu çözülür. ama V8 az yakmaz , vergi 1500 TL .

discovery-V8' Alıntı:
Abicim Disco 1 hem güzel hem ucuz ama en yenisi 98 model, hemde gerçek arazi şeysi pek problemi olmaz olan problemide ucuz yollu çözülür. ama V8 az yakmaz , vergi 1500 TL .

Vergiden düşmüş hali mi 1500 :eek:
Yine makul. Efendi efendi kullansan da yakar mı V8 ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR