7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,306,838

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ben anlamadım demedim ki...

Bilakis bu bölümde çok bildik bir konu bu...

Sadece sizi tanımadığım için durumunuzu bilmiyordum, öğrenmiş oldum ;D

Çıkışa da yıkama, yağlama...

Herkese tünaydın,

Haftasonu programlar nedir dökülün bakalım. Ben İstanbul tarafına kaçmayı planlıyorum.

Cihan abi Antalya'ya gitmekten vazgeçtin galiba.

Napolyon Kelebeeem gelmiş sessiz sessiz bakıyor , iyi bonus biriktirdimi bari ? ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Napolyon Kelebeeem gelmiş sessiz sessiz bakıyor , iyi bonus biriktirdimi bari ? ;D ;D ;D
heeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D h sonu ne yapıyosun elmadağ şurası 10 km yahu daha yakın nere var

ben kaçdım gelcem sonra

Hoşça kalın bende yaylaya gidiyorum Pazar akşamı görüşürüz.

ufukozkan' Alıntı:
heeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D h sonu ne yapıyosun elmadağ şurası 10 km yahu daha yakın nere var

ben kaçdım gelcem sonra

Yok hocam yok sağolasın ,sizin 10 km leri biliyorum ben ;D

Mete hocam iyi yolculuklar görüşmek üzere, bende kaçıyorum arkadaşlar akşama görüsürüz.

emrahmarti' Alıntı:
Herkese tünaydın,

Haftasonu programlar nedir dökülün bakalım. Ben İstanbul tarafına kaçmayı planlıyorum.

Cihan abi Antalya'ya gitmekten vazgeçtin galiba.

emrah antalya cumartesi sabah gidiş ,akşam dönüş toplatı sonrası , daha belli olmadı bügün belli olacak saat akşam 17-19 arası ,pazar çocuklarıda alıp sarılana ineyim diyorum kar varsa tabii ,durum nedir yağıyormu oralarda kar ??????

baysal otelle konuştum dün biraz yağmış bugünde ama kar yokmuş , ulan ne hayaller kurmuştum bee ,mangal kekikli pirzolalar ,sucuklar ,yoğurt süzme ,yanında rakı off ulen offf

cihanülker' Alıntı:
baysal otelle konuştum dün biraz yağmış bugünde ama kar yokmuş , ulan ne hayaller kurmuştum bee ,mangal kekikli pirzolalar ,sucuklar ,yoğurt süzme ,yanında rakı off ulen offf

Bende yazıyordum kar daha birikmemiştir diye sen merkezi ile görüşmüşsün. Ben İstanbul'a kaçıcam haftasonu için.