Sevtap Hanım anlaşılmayacak bir durum yok.Genellikle her evde olduğu gibi konuları karı koca tartışırız.35 yıldan beri sonunda ne olur ne biter anlamam ama Hatunun söylediği olur.Onun için şimdi hiç boşa debelenmiyorum.Onederse onu yapıyorum.Bu durum sağlığıma iyi geliyor.Zaten Mete'de durumu gayet açık bir şekilde ortaya koymuş.
Hoca bak bu iyi fikir, bir arsa alalım içine bir kaç su geçisi, rampa mampa, ortaya bir bar, adınıda jakuzi club koyalım, girişi sadece arazi araçları girebilecek şekilde dizayn edelim , içeri bir servis ve aksesuar satış bölümü , off-road eğitim salonu ve simülatör ;D ;D ;D
emrah antalya cumartesi sabah gidiş ,akşam dönüş toplatı sonrası , daha belli olmadı bügün belli olacak saat akşam 17-19 arası ,pazar çocuklarıda alıp sarılana ineyim diyorum kar varsa tabii ,durum nedir yağıyormu oralarda kar ??????
emrah antalya cumartesi sabah gidiş ,akşam dönüş toplatı sonrası , daha belli olmadı bügün belli olacak saat akşam 17-19 arası ,pazar çocuklarıda alıp sarılana ineyim diyorum kar varsa tabii ,durum nedir yağıyormu oralarda kar ??????