7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,626

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Ellemeyin beni bu hafta uzağa gidemem 3-4 saat çamur debelenmesi, paintball, piknik vb. olabilir, ama öyle uzunboylu bişey yapamam.

bu hafta elleme ,hafta arası elleme ,ay sonu elleme,yıl sonu elleme, eeeeee nezamaaan elleyeceğizzz seni ufuk abide özlemişşş ,bak kerim bendee özledik ,göster artık veya zaman söyle ne zaman elleyelimmm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,sabah sabah komaya girdim yine ofiste tek başıma gülüyorumm

acemi80' Alıntı:
15 gün kadar oldu ama fark etmez senin için birini daha öldürürüz ;D ;D ;D
Tamam.Akşam bir konuşayım gelmeye gayret edeceğim.Ankara ekibiyle birlikte olsa iyi olacaktı.Şubatta bir aksilik olmazsa yine geliriz.

cihanülker' Alıntı:
bu hafta elleme ,hafta arası elleme ,ay sonu elleme,yıl sonu elleme, eeeeee nezamaaan elleyeceğizzz seni ufuk abide özlemişşş ,bak kerim bendee özledik ,göster artık veya zaman söyle ne zaman elleyelimmm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,sabah sabah komaya girdim yine ofiste tek başıma gülüyorumm

;D ;D ;D elleyecek bula bula benimi buldun ;D ;D ;D

Uzak biryere gelemem abicim şubata kadar, kısa mesafe, gülüp eğlebileceğimiz bişeyler olabilir. ;)

cihanülker' Alıntı:
hocam bizim yaş kurtarmıyorki ,atalım bizde ,arkadaşın hanımı öldü diye ,valla ortalık bir anda savaş alanına döner ,kaçmaya bile fırsat bulamadan mıhlarlar ;D

Aslankurt'u ançak bu ebatlarda bir sembol ifade eder

kelebek00007.jpg

Bir hafta içerisinde 2 devre arkadaşı vefat etti.Doğal olarak moralim çok bozuk..Oraya gelirsem biraz kafam dağılır en azından. Burada kalırsam da biraz dağlarda dolaşacağım .

aslankurt72' Alıntı:
Bir hafta içerisinde 2 devre arkadaşı vefat etti.Doğal olarak moralim çok bozuk..Oraya gelirsem biraz kafam dağılır en azından. Burada kalırsam da biraz dağlarda dolaşacağım .

Buraya gelemezsen elmadağ etkinliği var oraya katılırsın. Ben birazdan gideceğim buraya gelirsen ben yaylada olacağım beklerim.

acemi80' Alıntı:
Aslankurt'u ançak bu ebatlarda bir sembol ifade eder

Ah ah bizim kelebeklerin de büyüyüp bu hale geldiğini görebilecek miyim ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:

Başınız sağolsun...

Allah size ve sevdiklerinize sağlıklı ömürler nasip etsin...

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D elleyecek bula bula benimi buldun ;D ;D ;D

Uzak biryere gelemem abicim şubata kadar, kısa mesafe, gülüp eğlebileceğimiz bişeyler olabilir. ;)

jakuziiiii ,ankaralı 7/24 takımının değişmez eğlence mekanı ,JAKUZİ CLUP kapı açılış 24:00 ,program başlama saati 01:00 , çek çek dur bitiş 03:30 , çorbacıda final 05:00 ;D ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Aslankurt'un durumu da anlaşıldı ;D ;D
Sevtap Hanım anlaşılmayacak bir durum yok.Genellikle her evde olduğu gibi konuları karı koca tartışırız.35 yıldan beri sonunda ne olur ne biter anlamam ama Hatunun söylediği olur.Onun için şimdi hiç boşa debelenmiyorum.Onederse onu yapıyorum.Bu durum sağlığıma iyi geliyor.Zaten Mete'de durumu gayet açık bir şekilde ortaya koymuş.

cihanülker' Alıntı:
jakuziiiii ,ankaralı 7/24 takımının değişmez eğlence mekanı ,JAKUZİ CLUP kapı açılış 24:00 ,program başlama saati 01:00 , çek çek dur bitiş 03:30 , çorbacıda final 05:00 ;D ;D ;D ;D ;D

Hoca bak bu iyi fikir, bir arsa alalım içine bir kaç su geçisi, rampa mampa, ortaya bir bar, adınıda jakuzi club koyalım, girişi sadece arazi araçları girebilecek şekilde dizayn edelim , içeri bir servis ve aksesuar satış bölümü , off-road eğitim salonu ve simülatör ;D ;D ;D

nası fikir ama ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR