7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,709

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslankurt72' Alıntı:
Sevtap Hanım anlaşılmayacak bir durum yok.Genellikle her evde olduğu gibi konuları karı koca tartışırız.35 yıldan beri sonunda ne olur ne biter anlamam ama Hatunun söylediği olur.Onun için şimdi hiç boşa debelenmiyorum.Onederse onu yapıyorum.Bu durum sağlığıma iyi geliyor.Zaten Mete'de durumu gayet açık bir şekilde ortaya koymuş.

Ben anlamadım demedim ki...

Bilakis bu bölümde çok bildik bir konu bu...

Sadece sizi tanımadığım için durumunuzu bilmiyordum, öğrenmiş oldum ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hoca bak bu iyi fikir, bir arsa alalım içine bir kaç su geçisi, rampa mampa, ortaya bir bar, adınıda jakuzi club koyalım, girişi sadece arazi araçları girebilecek şekilde dizayn edelim , içeri bir servis ve aksesuar satış bölümü , off-road eğitim salonu ve simülatör ;D ;D ;D

nası fikir ama ?

Çıkışa da yıkama, yağlama...

Napolyon Kelebeeem gelmiş sessiz sessiz bakıyor , iyi bonus biriktirdimi bari ? ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Napolyon Kelebeeem gelmiş sessiz sessiz bakıyor , iyi bonus biriktirdimi bari ? ;D ;D ;D
heeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D h sonu ne yapıyosun elmadağ şurası 10 km yahu daha yakın nere var

ben kaçdım gelcem sonra

Hoşça kalın bende yaylaya gidiyorum Pazar akşamı görüşürüz.

ufukozkan' Alıntı:
heeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D h sonu ne yapıyosun elmadağ şurası 10 km yahu daha yakın nere var

ben kaçdım gelcem sonra

Yok hocam yok sağolasın ,sizin 10 km leri biliyorum ben ;D

Mete hocam iyi yolculuklar görüşmek üzere, bende kaçıyorum arkadaşlar akşama görüsürüz.

emrahmarti' Alıntı:
Herkese tünaydın,

Haftasonu programlar nedir dökülün bakalım. Ben İstanbul tarafına kaçmayı planlıyorum.

Cihan abi Antalya'ya gitmekten vazgeçtin galiba.

emrah antalya cumartesi sabah gidiş ,akşam dönüş toplatı sonrası , daha belli olmadı bügün belli olacak saat akşam 17-19 arası ,pazar çocuklarıda alıp sarılana ineyim diyorum kar varsa tabii ,durum nedir yağıyormu oralarda kar ??????

cihanülker' Alıntı:
emrah antalya cumartesi sabah gidiş ,akşam dönüş toplatı sonrası , daha belli olmadı bügün belli olacak saat akşam 17-19 arası ,pazar çocuklarıda alıp sarılana ineyim diyorum kar varsa tabii ,durum nedir yağıyormu oralarda kar ??????

cihanülker' Alıntı:
baysal otelle konuştum dün biraz yağmış bugünde ama kar yokmuş , ulan ne hayaller kurmuştum bee ,mangal kekikli pirzolalar ,sucuklar ,yoğurt süzme ,yanında rakı off ulen offf

Bende yazıyordum kar daha birikmemiştir diye sen merkezi ile görüşmüşsün. Ben İstanbul'a kaçıcam haftasonu için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR