7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,772
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Altuğ tek senmi kaldın ? yine başlamış japon çetesi arazi şeyleriyle yol şeylerini karıştırmaya ;D ;D vx100 klasmanında LR yok ama Defender klasmanında da hiç bir toyota, mitsubishi, jeep vb. vb. yok bunuda unutmayalım ;D ;D ;D

Cihancım o laf öyle değil doğrusu "never over in Landrover" olacak. ;D ;D ;D

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
ilaç gibi gelirdi ;D

aslında ankadada olsam defender üzerinde çırak olarak çalışabilirdim ;D ;D ;D

önce paintball da biraz capon zımbalardık, sonra defender e dalardık ;D

tamponun alt tarafı olmayınca rot kolu çok açıkta kaldı bende koruma yapmayı düşünüyorum

hazır olanlara baktım onlarda çeki noktaları yok :( çelik tampon yapana kadar kullanmak için çeki demirli ve hi-jack noktalı bir koruma istiyorum

yarın üşenmeyip kalıp çıkartırsam arka taraf için gerekli Spring Retainers parçaları ile birlikte kestirmek istiyorum

[attachment=1]

[attachment=2]

steeringguard5.jpg

steeringguard2.jpg

altug onaran' Alıntı:
kendimi haftasonu için hazırlamıştım şimdi resmen boşa çıktım :( kendime yapıcak iş arıyorum

Bende öyle ama hemen bir çare olarak Osmaniyede off road severler tanışma toplantısı organizasyonuna başladım zaman kısa ama hiç olmazsa hafta sonu değerlenir. Telefon trafiği başaladı. Pazar günü benim yaylada bir araya geleceğiz.

alihay' Alıntı:
günaydın hocam

ankaradan mustafa abiye haber versek mi
gelmek istiyordu

Mustafa da artık bu sayfaya giriyor gelmek isterse bildirir. Ben Emrahla konuştum Senin yarın uğrayacağını söyledim.

cihanülker' Alıntı:
onaranlar kalkmadı herhalde ,acaba sarılalan yaylasında kar yağıyormudur şu anda veya abantta , benim hafta sonu bir kar göresim var ama ,şöyle mangallı filan , ??? ??? ???

Az kaldı bize yağacak gibi, bütün gece yağmur durmadı hava yumuşadı tam kar havası.

acemi80' Alıntı:
Mustafa da artık bu sayfaya giriyor gelmek isterse bildirir. Ben Emrahla konuştum Senin yarın uğrayacağını söyledim.
Hatun iptal olduğuna sevinmişti. Şimdi tekrar gideceğimi nasıl söyleyeceğim. ??? Mete Orhan abi nin eşi öleli ne kadar oldu ona taziyeye gelsem bu arada senin aktivite ye de katılırım ne dersin. ;) ;)

aslankurt72' Alıntı:
Hatun iptal olduğuna sevinmişti. Şimdi tekrar gideceğimi nasıl söyleyeceğim. ??? Mete Orhan abi nin eşi öleli ne kadar oldu ona taziyeye gelsem bu arada senin aktivite ye de katılırım ne dersin. ;) ;)

15 gün kadar oldu ama fark etmez senin için birini daha öldürürüz ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
sen pazar günü ne yapacaksın elmadağ ?????

Ellemeyin beni bu hafta uzağa gidemem 3-4 saat çamur debelenmesi, paintball, piknik vb. olabilir, ama öyle uzunboylu bişey yapamam.

aslankurt72' Alıntı:

Aslankurt'un durumu da anlaşıldı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.