Altuğ tek senmi kaldın ? yine başlamış japon çetesi arazi şeyleriyle yol şeylerini karıştırmaya ;D ;D vx100 klasmanında LR yok ama Defender klasmanında da hiç bir toyota, mitsubishi, jeep vb. vb. yok bunuda unutmayalım ;D ;D ;D
Cihancım o laf öyle değil doğrusu "never over in Landrover" olacak. ;D ;D ;D
Bende öyle ama hemen bir çare olarak Osmaniyede off road severler tanışma toplantısı organizasyonuna başladım zaman kısa ama hiç olmazsa hafta sonu değerlenir. Telefon trafiği başaladı. Pazar günü benim yaylada bir araya geleceğiz.
onaranlar kalkmadı herhalde ,acaba sarılalan yaylasında kar yağıyormudur şu anda veya abantta , benim hafta sonu bir kar göresim var ama ,şöyle mangallı filan , ??? ??? ???
onaranlar kalkmadı herhalde ,acaba sarılalan yaylasında kar yağıyormudur şu anda veya abantta , benim hafta sonu bir kar göresim var ama ,şöyle mangallı filan , ??? ??? ???
Hatun iptal olduğuna sevinmişti. Şimdi tekrar gideceğimi nasıl söyleyeceğim. ??? Mete Orhan abi nin eşi öleli ne kadar oldu ona taziyeye gelsem bu arada senin aktivite ye de katılırım ne dersin.
Hatun iptal olduğuna sevinmişti. Şimdi tekrar gideceğimi nasıl söyleyeceğim. ??? Mete Orhan abi nin eşi öleli ne kadar oldu ona taziyeye gelsem bu arada senin aktivite ye de katılırım ne dersin.