7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,146,332
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Abi daha önce gittiğim güzergahı kabaca cizdim ama sürekli sahilden gidiliyor onu biliyorum

Yukarı yapıcı'dan girip yarımadanın kuzey sırtı ortalarına çıkıp oradan batıya devam ederek sahil şeridi boyunca Ocaklar'a oradan asfalt'tan Erdek Bandırma yapılabilir. Biraz çalışalım bakalım.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Yukarı yapıcı'dan girip yarımadanın kuzey sırtı ortalarına çıkıp oradan batıya devam ederek sahil şeridi boyunca Ocaklar'a oradan asfalt'tan Erdek Bandırma yapılabilir. Biraz çalışalım bakalım.
Çalışalım abi yoksa ben yeminliyim birdaha asla land roversiz ocaklar tarafına bile girmeyeceğim o gün neler çektiğimi bi ben bilirim :smiley:

Bu rota nasıl?

Kapıdağ_rota_1.PNG

nkurtkaya' Alıntı:
Yok abi ben beğenmedim bu istikamette gidersek sadece sahilde biraz toprak yol gerisi asfalt
Çakır ile Kestanelik arası stabilize yol ve manzarası harika görülmeye değer manzaralar var ve yol gerçekten bozuk :smiley:

Abi daha önce gittinmi bilmiyorum ama sahil boyu köyler arasındaki yollar asıl gidilecel yerler
yoksa bütün köylere asfat yoldanda gidiliyor

yunus bager' Alıntı:
Yok abi ben beğenmedim bu istikamette gidersek sadece sahilde biraz toprak yol gerisi asfalt
Çakır ile Kestanelik arası stabilize yol ve manzarası harika görülmeye değer manzaralar var ve yol gerçekten bozuk :smiley:

Tamam topraktan gideriz Yunus ;) Ben yatayım artık 3 saat uyursak ne ala :smiley:

günaydın arkadaşlar , kerim, erkan lastikleri kargoya vermiş bugün elimde olur ,

1 ad 33

1 ad 35

1 ad 38 buluşalım arabalarda deniyelim istersen hangisi olacak diye , cooper stt ,seninde bir fikrin olur , benim şu an arabanın

üzerinde 32 ler var bakalım ,ne sığacak ;D

cihanülker' Alıntı:
günaydın arkadaşlar , kerim, erkan lastikleri kargoya vermiş bugün elimde olur ,

1 ad 33

1 ad 35

1 ad 38 buluşalım arabalarda deniyelim istersen hangisi olacak diye , cooper stt ,seninde bir fikrin olur , benim şu an arabanın

Günaydın... Rüyanızda telsizden başka şimdi de lastik mi görmeye başladınız?

33" sığar bence ;)

cihanülker' Alıntı:

1 ad 33

1 ad 35

38 varmıki

Günaydın her zaman oduğu gibi yine dükkanın sahibi Ufuk, nasılsın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR