7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,943

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bi arkadaşım var xj si olan forumlarla hiç işi olmaz
bana anlattıklarını ben diyorum yoksa bende anlamam hatta off road için her hafta istambuldan izmite geliyor 2 defa gelince 3,ye gelebilmek için bütün alt yapıyı elden geçirip öyle geliyor nedenide çok açık ondada 3" yükseltme 31"lastik var altyapı yükseltildiği için uyumsuzluk sözkonusu o yüzden çabuk aşınıyor

Ahanda bu XJ

th_22mart2009133.jpg

emrahmarti' Alıntı:
Yiv-Setliler dururken onu ne yapalım ;D ;D ;D

Amerikaya taşınacaksın, vatandaş olacaksın o zaman :smiley:
O da yarın gitsen en az 6 seneyi bulur tüfek alabilecek seviyede vatandaş olabilmen ;D
Kısacası, unut ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Amerikaya taşınacaksın, vatandaş olacaksın o zaman :smiley:
O da yarın gitsen en az 6 seneyi bulur tüfek alabilecek seviyede vatandaş olabilmen ;D
Kısacası, unut ;D ;D

Türkiye'de alabiliyorsun ama asıl sorun tüfeği bulabilmek yoksa prosedürü yivsiz av tüfeği almaktan farksız ;D ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Türkiye'de alabiliyorsun ama asıl sorun tüfeği bulabilmek yoksa prosedürü yivsiz av tüfeği almaktan farksız ;D ;D ;D ;D

Evet biliyorum alabiliyorsun, ama harcıyla (15.50 bin tele) kaç Defender alırsın sen düşün ;D
Silahın parasına girmiyorum ;D

yunus bager' Alıntı:
Bi arkadaşım var xj si olan forumlarla hiç işi olmaz
bana anlattıklarını ben diyorum yoksa bende anlamam hatta off road için her hafta istambuldan izmite geliyor 2 defa gelince 3,ye gelebilmek için bütün alt yapıyı elden geçirip öyle geliyor nedenide çok açık ondada 3" yükseltme 31"lastik var altyapı yükseltildiği için uyumsuzluk sözkonusu o yüzden çabuk aşınıyor
hangi parçalardan sıkıntısı vardı hatırlıyormusun,
bende birşey olmadı ,ki 31-12,5-15 mt taşıdı araba bir süre,
ama ağır geldi araca lastikler ,arada mafsal bozoyordu.

hangi parçalardan sıkıntısı vardı hatırlıyormusun,
bende birşey olmadı ,ki 31-12,5-15 mt taşıdı araba bir süre,
ama ağır geldi araca lastikler ,arada mafsal bozoyordu.
abi parçaları isim olarak bilemiyorum ama arka gerği kol burçları gibi burçler mafsallar vs her seferinde değişiyorum demişti

yunus bager' Alıntı:
abi parçaları isim olarak bilemiyorum ama arka gerği kol burçları gibi burçler mafsallar vs her seferinde değişiyorum demişti
Arka makas ben takozlamıştım,yaprak ekleten ve ekletmeden kavis verdiren var diye duydum,
belki bu sorun olmuştur.
Burçlarla ilgili bir sıkıntım olmadı,
ön mafsallar bozuluyordu,parça 30 tl orjinal mopar,30 dk da değiştiriyordum.
31*12,5 in yükünü taşımıyor diye düşündüm,
31.10,5 e geçtim sorun bitti ,ama öylemi denk geldi onuda bilemiyorum.

Arka makas ben takozlamıştım,yaprak ekleten ve ekletmeden kavis verdiren var diye duydum,
belki bu sorun olmuştur.
Burçlarla ilgili bir sıkıntım olmadı,
ön mafsallar bozuluyordu,parça 30 tl orjinal mopar,30 dk da değiştiriyordum.
31*12,5 in yükünü taşımıyor diye düşündüm,
31.10,5 e geçtim sorun bitti ,ama öylemi denk geldi onuda bilemiyorum.
Bilmem abi ben arkadaştan duyduklarım
oda defebderleri çok beğeniyor ama malum motor güçü az olduğundan defendere geçmek istemiyor
videosunu koyduğum xj belki aynı arçtan bahsatmiyoruz

yunus bager' Alıntı:
Bilmem abi ben arkadaştan duyduklarım
oda defebderleri çok beğeniyor ama malum motor güçü az olduğundan defendere geçmek istemiyor
videosunu koyduğum xj belki aynı arçtan bahsatmiyoruz
Yok aynı araç benim eski olanı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri