7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,144,922
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama ,biz domuza o 50 likten 12 tane birden atıyoruz,
Domuza sakat bence ,ama ciddi silahmış

Kerim abi dünyada adamlar bunu avlanmak için kullanıyorlar. Bunlar ile avladıkları hayvanlar akıllara zarar zaten. Adamın bizi bizon indirmiş sen hesap et ;D ;D ;D

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Dokuzlu fişek sıkarlar ama bu normal fişekten daha güçlü. O kadar su dolu şişeyi her silah geçemez. O tahtayı delemez. İyi bir avcı tek kurşunla bu silahla domuz avlayabilir.
Hocam bu silahlara hiç ilgim olmadı ,çok bilgim yok.
bizim yivli fişekleri o su dolu şişelere atsak parçalarını bile bulamayız.
kaldıki 9 lularla kapıları 2ye bölüyorduk.

İyi bir avcının o silahla domuza gitmesi için hakikaten iyi olması lazım ;D ;D ;D
ben gitmem şahsen ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;DTüm havalılar yivlidir zaten ;D ;D
Abi ben diyecektim bunu zate
Bendede çok güzel bir havalı var 40m den 5mm teli vurabiliyorum 15m den çivi değiline saçmaları dizebiliyorum

yunus bager' Alıntı:
7,5 cm sadece yükseltmeyle bitse, altında değişmeyen ne kalıyor acaba
Bunu bitürlü anlatamıyoruz işte
He sadece motorunun hatrı var başka nesi var

Biraz da lüksü konforu var.
Aslında bir tane olsaydı da, arkadaşın, deneseydim biraz ;D çamura dalıp baksaydım Defender muamelesi yapıp görseydim nasılmış arazide. Ne güzel olurdu :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hocam bu silahlara hiç ilgim olmadı ,çok bilgim yok.
bizim yivli fişekleri o su dolu şişelere atsak parçalarını bile bulamayız.
kaldıki 9 lularla kapıları 2ye bölüyorduk.

İyi bir avcının o silahla domuza gitmesi için hakikaten iyi olması lazım ;D ;D ;D
ben gitmem şahsen ;D ;D ;D

14 lü dediğimiz 38 kalibre tabancalardan daha az etkili değil. Domuz avına zaten bununla ancak macera olsun diye gidilir. Malum domuz yaralı iken çok tehlikelidir ve ateş edilen tarafa saldırır.

emrahmarti' Alıntı:
Ortalık yerde çıkartmayacağız zaten :smiley:

Bunlarla av yapmak zaten yasak ama yarışma tarzı hedef atışlarında kullanabiliyorsun bu tarz silahları ;D ;D ;D

Yahu ateşli tüfek alsana, ne yapacaksın bu oyuncağı. bi zaman sonra hiç keyif vermez, çıkarağı arızalar da cabası. o mod 125 lerde falan bile nasıl yay arızaları çıkıyor, buna hiç bi şekilde güvenmem ben.

bir de ; http://www.bahriyeli.com.tr/index.php?p=shop&show=showdetail&fid=CUSTOM-98&categ=72&parent=0&navop=0&area=1

bu daha ekonomikmiş
;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Kerim abi dünyada adamlar bunu avlanmak için kullanıyorlar. Bunlar ile avladıkları hayvanlar akıllara zarar zaten. Adamın bizi bizon indirmiş sen hesap et ;D ;D ;D
duran hedefe olur,ama tek 50 calibre bence yetmez ya neyse,( büyükbaş için)
domuz gibi hareketli hedefe zor,hayvanı sağlam vuramazsan Allah korusun ,birdaha doldurmak falan hikaye olur.

altug onaran' Alıntı:
abi bendeki havalı tabancada da yiv-set var ve yasal aslında bunların kontrolu yok fatura varsa kanun karşısında şuç yok ama bir olaya karışırsa ortalık karışır

toplantı gösteri alanlarında ve toplum içinde teşhiri ve taşınması suç havalı silahların.

fastjunkie' Alıntı:
Yahu ateşli tüfek alsana, ne yapacaksın bu oyuncağı. bi zaman sonra hiç keyif vermez, çıkarağı arızalar da cabası. o mod 125 lerde falan bile nasıl yay arızaları çıkıyor, buna hiç bi şekilde güvenmem ben.

bir de ; http://www.bahriyeli.com.tr/index.php?p=shop&show=showdetail&fid=CUSTOM-98&categ=72&parent=0&navop=0&area=1

bu daha ekonomikmiş
;D ;D

Onur benim istediğim ateşlileri Türkiye'de bulmakda almakda zor nasıl yapıcaz peki ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR