7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,578
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Selam millet , gireli çok oldu ama bakamıyorum , işler sıkışık, ara ara bakarım.

Cihan o fiyatlar ürkünç , 38 i 505 e alıyoruz bilgin olsun.

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
evet evet ben çok çarpıldım Bizimkiler sürekli yapıyorlar Bi günbende çarpıcam görecekler ;D ;D ;D ;D

Bizmkiler benimle uğraşmıyor allahtan. Az önce geldi bitirmiş dayısının gelmesini bekliyor ona şaka yapacakmış. Ona olur bence mahsuru yok ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bizmkiler benimle uğraşmıyor allahtan. Az önce geldi bitirmiş dayısının gelmesini bekliyor ona şaka yapacakmış. Ona olur bence mahsuru yok ;D ;D ;D

;D ;D ;D Bizde de dayısına yapsa pek bi sevinicem de ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Selam millet , gireli çok oldu ama bakamıyorum , işler sıkışık, ara ara bakarım.

Cihan o fiyatlar ürkünç , 38 i 505 e alıyoruz bilgin olsun.

abi hangi yıl üretimi ,senin lastikler birde işin o tarafı var ,mal eskimi yenimi baktınmı , benim koyduğum lastikler yeni üretim birde o listeden % 30-40 arası iskontomuz var ,

cihanülker' Alıntı:
abi hangi yıl üretimi ,senin lastikler birde işin o tarafı var ,mal eskimi yenimi baktınmı , benim koyduğum lastikler yeni üretim birde o listeden % 30-40 arası iskontomuz var ,

38 buldunmu tarihe bakmıycan ;D kapalı mekanda duruyor zaten bişey olmaz ışık görmedikçe.

discovery-V8' Alıntı:
38 buldunmu tarihe bakmıycan ;D kapalı mekanda duruyor zaten bişey olmaz ışık görmedikçe.

antalyada depoda kalmış yaz sıcağını yemiş bir 38 düşünsen yavv ,ne olur bilinmüü ,kavrulur çıtır çıtır ,sonrada senin tırmanışlarda kıtır kıtır ,yersin o lastiği

cihanülker' Alıntı:
hocam sevtap hallederdi neden masraf yaptınki ,yolardı güzelcene ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yolmak için ideal boyutlardaydı ;D ;D ;D Artık o ihtimal kalmadı :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
antalyada depoda kalmış yaz sıcağını yemiş bir 38 düşünsen yavv ,ne olur bilinmüü ,kavrulur çıtır çıtır ,sonrada senin tırmanışlarda kıtır kıtır ,yersin o lastiği

yok baba 38 öyle marketten alınamıyor ;D ;D, sadece 1 yerde var onlardada yeraltında kapalı ışık görmeyen yerde sıcak soğuk etkilemez. Taş zemin üzerinde Crawl için hazırlanmış lastik bu içinde silika var lastiğin zaten normal lastik gibi çatlama patlama yapacak bişey değil. Ekstrem soğukta bile donmuyor.

acemi80' Alıntı:
Yolmak için ideal boyutlardaydı ;D ;D ;D Artık o ihtimal kalmadı :D :D :D

Hocam , bir makina alıyorsun(şarjlı olanlar ideal), her sabah elini yüzünü yıkarken bir uçtan girip diğer uçtan çıkıyorsun, 1 numara ile, sonra yıkayıp çıkıyorsun ;D ;D beyazlar görünmüyor, gayet sağlıklı ve sıhhatli, hemde genç gösteriyor, fakat soğukta şapka takmak şart alışana kadar. Tavsiye ederim ;D ;D

Ekleme : yolunma riski yok, tarama derdi yok ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hocam , bir makina alıyorsun(şarjlı olanlar ideal), her sabah elini yüzünü yıkarken bir uçtan girip diğer uçtan çıkıyorsun, 1 numara ile, sonra yıkayıp çıkıyorsun ;D ;D beyazlar görünmüyor, gayet sağlıklı ve sıhhatli, hemde genç gösteriyor, fakat soğukta şapka takmak şart alışana kadar. Tavsiye ederim ;D ;D

Ekleme : yolunma riski yok, tarama derdi yok ;D ;D

abi ben peşpeşe birkaç kez kazıttım sonrasında saç rengim koyuldu :(

discovery-V8' Alıntı:

Bende öyle canım istiyor ama hanım müsade etmiyor. Tv ye çıkıyorsun, konferans veriyorsun millet seni aksaçlarınla tanıdı öyle kal diyor. :D :D :D

ARKADAŞLAR PROGRAMA DEVAM KALDIĞIMIZ YERDENNNN ,TOPLANTI ANTALYADA BEN GİTMİYRUMMM YUPPİİİİ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,,

HOCAM GELİRİZ DEDİYSEK GELİRİZZZZ , BU ARADA AYAKKABILARA TUZ DÖKMEE HEEE ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ARKADAŞLAR PROGRAMA DEVAM KALDIĞIMIZ YERDENNNN ,TOPLANTI ANTALYADA BEN GİTMİYRUMMM YUPPİİİİ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,,

HOCAM GELİRİZ DEDİYSEK GELİRİZZZZ , BU ARADA AYAKKABILARA TUZ DÖKMEE HEEE ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offffffff rahatladım BU son günlerin en güzel haberi........ Hazırlıklara kaldığımız yerden devam

Tuz işi yok tuz işi yok ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

oh be günün kasveti bir an da yok oldu

yarın aynı haberi yavuz abidende alırsak daha da güzel olucak

altug onaran' Alıntı:
yarın aynı haberi yavuz abidende alırsak daha da güzel olucak

Dur şimdi Altuğ o ihtimali aklıma bile getirmiyorum. O da hallaolacak inşallah.

Bak Yavuzu sanayici zannederken millet bana gülüyordu. İş teklifleri bile almaya başladı :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri