7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,602

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Gunaydin bilader kendini bu kadar yorma Ev isi bu bitmezki Hergun camasir bulasik temizlik :smiley: :smiley: sonu yok bunun Daha gencsin :D :D :D :D

valla ya gençliğim çürüdü sabah 6 da yat 8:30 uyandırsınlar bu nası iş yaa, kürek mahkumu gibi :(

cihanülker' Alıntı:
ufuk abi askerde muhabereciydi galiba 2 sabahtır ,millet arabada suratıma bakıyor garip garip ,kime gülüyor bu manyak diye ;D

Bende pilleri taktım evde manyak gibi kurcalayıp duruyorum bir insan sesi duyabilirmiyim diye :D ama henüz duyamadım ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
valla ya gençliğim çürüdü sabah 6 da yat 8:30 uyandırsınlar bu nası iş yaa, kürek mahkumu gibi :(

yardıma geleyim istersen ama ,senin işler ağır kaçar bana ,yemek filan yaparımda ütüden nefret ederim , bu arada haftaya cumayı unutmayın saat en geç 13- 00 de yola çıkılacak ,

cihanülker' Alıntı:
ufuk abi askerde muhabereciydi galiba 2 sabahtır ,millet arabada suratıma bakıyor garip garip ,kime gülüyor bu manyak diye ;D

Senide uydurdu bu iki arazalı kendilerine ;D ;D

İSİM DURUM TARİH -- 11 ARALIK CUMA SAAT 12-00 HAREKET BAŞLANGIÇ NOKTASI ( ANKARA)
1- onur geliyor Ankara
2- cihan geliyor Ankara
3-kerim geliyor Ankara
4- yavuz geliyor Ankara
5- ufuk geliyor Ankara
6- altuğ geliyor Ankara
7- sevtap geliyor Ankara
8- umut geliyor Ankara
9- nejat ? ? ? ? ? ? ?
10-emrah ? ? ? ? ? ? ?
11-yunus ? ? ? ? ? ? ?

ARKADAŞLAR GİDİŞ TARİHİMİZ YAKLAŞTI , EMRAH VE NEJAT BİRDE YUNUS İLE GÖRÜŞÜP SON DURUMLARI ÖĞRENELİM ,BUNA GÖRE ARAÇ SAYISI VE GİDECEK ARAÇLAR BELLİ OLSUN DERİM ,HOCAMDA ONA GÖRE HAZIRLIK YAPAR ;) ;) ;) ;)

Birde gelecek arkadaşlar Ev-Çadır tercihlerini yazarlarsa ona göre hazırlık yaparım. Gerekirse 40 kişi için bile ev ayarlamak mümkün. Ancak bizim evlerin yazlık ahşap evler olduğuda unuttulmamalı. Isınma problemini mümkün olduğu ölçüde çözmeye çalışacağım. Onun dışında söyleyebileceğim. Kış aylarında bizim elektrikler kesik olduğu için arkadaşlar kafa lambası gibi aydınlatma araçlarınıda yanlarına alırsa daha rahat olur.

acemi80' Alıntı:
Birde gelecek arkadaşlar Ev-Çadır tercihlerini yazarlarsa ona göre hazırlık yaparım. Gerekirse 40 kişi için bile ev ayarlamak mümkün. Ancak bizim evlerin yazlık ahşap evler olduğuda unuttulmamalı. Isınma problemini mümkün olduğu ölçüde çözmeye çalışacağım. Onun dışında söyleyebileceğim. Kış aylarında bizim elektrikler kesik olduğu için arkadaşlar kafa lambası gibi aydınlatma araçlarınıda yanlarına alırsa daha rahat olur.

Romantik takılıcaz yani ;D ;D ;D

Ben mümkünse evde uyku tulumuyla yatmak isterim :smiley:

Ben bilet işimi de halledeyim artık ;)

acemi80' Alıntı:

hocam senin evde yatarız hepimiz bahçedede olur ama bir ad çingene sobası anasını ağlatır ortalığın , 8-9 kişi gibi olacağız tahminen , ,yerlere yan yana sığışırız ,ben zaten dubleksimde yatacağım yanında boş ,alt kattada 2 kişilk yer var ;D ;D ;D ;D, birde herkes yanına uyku tulumu alsın ,aydınlatma işi kolay çözeriz ;D ;D ,senin bahçeyi düğün salonu gibi yaparız dert etme :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR